...........

Jag hoppas att jag aldrig mer behöver gå igenom det jag går igenom just nu.
Jag hoppas att jag aldrig mer i ren desperation kommer behöva skrika på dej för att få dej att förstå.
Jag hoppas att jag aldrig mer behöver känna mej såhär försvarslös och ovetande.

Hoppas--

Blodigt

Finns nog ingen som är så snygg som jag just nu, sitter framför datorn i myskläder med massa bomull uppkört i ena näsborren. urinvägsinfektion+näsblod is the shit _ _ inte...

Har en massa skolarbeten att göra som jag inte orkar ta mej för.. eller jag skulle ändå inte kunna koncentrera med i och med att jag känner mej konstant superkissnödig/smärta från de nedre regionerna och för att min näbb vägrar sluta rinna. MYSMYS
....Och jag ifrågasätter fortfarande min filmkunskapslärare som kräver att vi skall kunna 100 sidor utantill i filmkunskapsboken.. kommer inte gå nej.. fan jag måste nysa :O men wtf nu får han ju ge sej (näbben).

Jag har lagom stor koll på mitt X arbete, jag har fått fram enmassa om vilka skivor de gav ut när men ytterst lite om vad som hände med X när de splittrades och (nu stoppade jag  tydligen in två tuggummin i munne O_o har alltså bara tillgång till en näsborre ^^) fakta om Yoshiki, hide och Toshi... hjälp mej någon? Nej men de fixar sej nog.. nu blev jag jätte peppe på att skriva rent allt XD skall väl passa på då när jag väl känner för 'et.

Självömkan idag!

FYFAN VAD TRÅKIGT JAG HAR.

de är sant som dom säjer, att jag behöver fler riktiga vänner, nya riktiga vänner - nej jag skall ej byta ut er jas, mals (som jag btw ej träffat på två månader snart.. sur?) å julia, men de är dagar som dessa då jag sitter själv och inte umgås med jimmy som jag kommer på hur avlägset det hela är.. jag har ingen riktigt nära vän i södertälje å de är RÄTT frustrerande -.- men jag får väl skylla mej själv kanske..  RÖVHÅL FÖR I HELVETTE... blir så jälva trött på mej själv.. måhända att jag är bortskämd som haft tre bästa vänner omrking mej 6 h om dygnet nästan varje dag de 3 senaste åren men de hjälps inte -.- orka orka orka jag får DAMP... och nej jag är inte desperat men jag tar alla chanser jag får att stiffta nya bekantskaper som verkar någelunda värda att ödsla tid på..
hoppas det blir bättre när jag börjar om ettan..

och sen så kan man ha årets jävla kroppskomplex... bläääh... men följande stämmer.. bara för att bevisa att ni har fel som säjer att jag INTE är bred så tänker jag ladda upp en hemsk bild på mej där ni ser... halvkinesen brevid mej är dock jävligt tjusig (:
image4

- ? NANA ♥ sa:
du är itne överviktig, kan förstå varför du känner så, eftersom din pojke är ett vandrande skelett..

så är de...

Och hmm.. i helgen så skall jag först imorn eller ja idag, överleva kvällen - tristess är inte kul alls.... och sen imorn upp "early" typ ellva.. sen till kussarna..joel's turning 1.. sen hem till pappa å äta pizza me ha, ewakarin å hennes kids å sen till jimmy - hans parents är tydligen borta O.o å på söndag skall man väl vakna där?

gläsch...

<3333

HÄNG MED PÅ PARTY SLIT DEJ OCH KOM LOSS, TA DIN GITARR DIN VÄN OCH KOM HEM TILL OSS!!!

Bara för att jag är kär i den skitlåten ^^ SÅ JÄVLA SOFT!
Grr..

Madeleine älskar Jimmy Rimsby

nej, jag har inte tröttnat på dej.
defenitivt INTE!


Mitt påsklov

Hallojsan!
Nu var det ett tag sen igen som jag skrev ><
Jag suger på att blogga men det vet vi ju sen tidigare så det bhöver jag ej påminna er om egentligen :P (vilka "er"?.. tvivlar på att nån förutom julia å jimmy läser här)

Well well... nu är det sista dagen på påsklovet  =/ Känns förståss lite tråkigt och så men samtidigt är det skönt att få in ett mönster igen...förstår dock inte hur jag skall överleva de restrerande tidigamorgnarna och sena onsdagarna.. menmen jag skall fan inte klaga, snart är ettan slut och i sommar får jag förhoppningsivs reda på att jafg kommit in på WHG eller nåt..och så slutar min jimmy ´___`
Men nu har jag behov att skriva lite om mitt lov.

Onsdag 4/4
Bråk med jimmy som höll på att förstöra allt.

Torsdag (Skärtorsdagen)
Vaknade halv tolv med en ihållande smärta i börsthöjd och förstod att det var från föregåendekväll.
Försökte att inte deppa, misslyckades dock.
Kvart i tre mötte jag veronica&sofie på stationen och gav dem pengar, åkte sedan till teater.
Det var så få på teaterna att vi fick göra årets sämsta improvisation... sug.. Jas och jag sprättade iväg tidigare (helt onödigt egentligen) och landade i södertälje kvart i åtta, blev sittandes i stationshuset och väntade på kvart över bussen, försökte desperat få tag på veronica.. gick dock inte så bra.. slutade med att jag rang jimmy som rang emelie som sa till veronica att ringa mej som gjorde det någon minut senare.
Tanken var väl den att carro skulle mött oss vid centrum men nej :p där fanns ingen carro.. vi hittade ändå.
På vägen dit så kom 3 fejkemos gående på motsatta sidan av vägen (män - tim, jocke, dennis??) varutav den ena jamar högljutt mot oss, jag som är seg uppfattar inte vad som händer utan säjer typ hallu men kattflicka jas därimot lägger av ett minst lika fräsigt jam som emo:n. Sen fortsatte vi gå och jas kom på vem hon ljust hade jamat till och fick typ ryck ^^ lite bewsigt. M men så kom vi fram och den kommande timman satt vi och led i nykvarns folkpark... heh.. de va väldigt kyligt, sen kom iallafall jimmy... som var ledsen/ångerfull/i-dunno vi stack efter kanske tio minuter hem till han.. käkade, började kolla på Liftarens Guide till Galaxen men jag var lagom rolig så jag somnade efter en halv timme.. 
image6 <----- Jazz N' Blues på väg till Nykvarn, och vi va pepp!

Fredag 6/4
Följde med Jas till bussen och jag&jimmy tog den till centrum där vi köpte en Cocacola zero till mej och en godisring och blabla..minns inte vad vi gjorde sen :S typ målade naglarna och åt massa påskmat. m också fick jag typ damp och blev ledsen och hade mej, inget berodde på jimmy det är bara det att jag känner mej kluven till 1000 just nu iochmed skolbyte och flytt och allt..... men vi kollade iallafall på Harry Potter lite och När Lammen tystnar å sen vare typ sova. Händelselös dag men det var åandrasidan vad vi behövde
image7<--- Duett på W13

Lördag 7/4
vaknade och kände mej superkskabb >< fliffade från jimmy vid tre skulle jag tro och drog till pappa och duschade å bytte till lite mer snygga kläder, skulle iväg till julia på påskmiddag. Anlände i Älta vid halv sex, fick ett stort påskägg ^^ sen vare middag med hennes kussar+familj. Fett fint ^^ Chill resten av kvällen, kollade på Music and Lyrics å sov.
image8 <----påskmiddag med släkten Gerdau

Söndag 8/4
Segdag. Kolade lite narnia med julia. åkte hem vid sju med mamma, bytte ut mitt busskort på centralen.
Kom hem och dog i sängen.


Måndag 9/4
Åkte å tränade med mamma, skulle mött jimmy kvart i fem på centralen men kom typ 45 minuter senare XP lyckat jag vet... Det bar av till Rönninge. Pojken spelade svårflörtad och vi handlade på komsum ^^ (WOHO INTRESTING)
Väl hemma så vare delade meningar om enhörna visiten som till viss del fick både mej å jimmy opepp..
Käkade typ kyckling som mamma gjorde ^^ tvingade henne typ..
Sen på kvällen kollade vi saw II och jag trodde Amanda skulle komma och mörda mej så när filmen var slut så vågade jag inte röra mej ur fläcken... tvingade to.m jimmy att joina mej på toan sorry älskling ><
Sen vare porr å sova.
image9 <---- Lite posing i mitt fönster mitt i natten ^^

Tisdag 10/4
Vaknade och var jävligtjävligt depp.. (våren är kommen, opeppheten är på topp) Kände inte att det var nån mening med att tassa upp och leka rolig så jag låg kvar och tycket synd om mej själv en stund.. men tillslut fick jimmy upp mej och gjorde frukost åt mej. Klädde mej och sen rusade vi till bussen.. skulle in till Södertälje och träffa Stoffe som för övrigt är en jävligt snäll häst.  Hängde på Nova och jag höll på å bli sjuk .. hem till pappa och lämna saker, sen till nykvarn. För första gången i historien såg jag jimmy laga mat ^^ XD INTE vanligt ffs ;P
aja, sen så typ dog vi på hans rum.
image10 <--- Checka Kingen ;D

Onsdag 11/4
Hårfärgning ftw! Nu är min jimmy röd igen :D blev rätt fint :P men inom ett år tycker jag kvinnan skall vara svart hårig ;D med flätor ^^ meeow..
Jag tror att vi kollade på Pulp Fiction.
Vid sju så samåkte vi till södertälje, jimmy skulle på krogen me födelsedagsbarnet, johanna, linda, dennis, mariah å säkerligen nån mer.. jag skulle hem till julia.
Landade i älta vid halv tio, tvang julia å kika på Grey's Anathomy och Fråga Olle med mej å hennes mamma ^^
Sen så skulle vi chilla å sova vare ju tänkt men då hade marcus (julias bror) och hans tjej ockuperat duschen. -.- vi är rätt säkra på att de gjorde barnförbjudna saker där inne ;P när de varit där inne i 1,5 h så fick julia och jag nog så vi knallade upp och fixade oss (SMART AV OSS -.-) SEGARSLEN.
Fick litye damp på julias broder så jag stall mej å bankade i väggen för å få dem å skynda ^^ de hjälpte fan XP Lagon till de fick jag ett sms av jimmy "jag e hemma nu.. jag e svinfull och det enda jag känner är att jag älskar dej nyqckup" haha ^^ blev lite nojjig och behövde ringa honom å se så allt var bra :P ja han sluddrade men allt verkade va under kontroll (:
image11<-- Julia sommaren 2005, då hon såg bäst ut - enligt mej

Torsdag 12/4
Eftersom att jag är lite störd så hade jag bestämt mej att jag skull med till Julias skola.. så hav åtta släpade man sej upp för att dra iväg till tyresö.
Träffade på Plankan (Mathilda^^) och Rosanna.. trevlans.. såg alex & martin..
Julia slutade fyra, så skuttade vi hem till henne å fortsatte kolla narnia :P jag somnade dock och missade nog majoriteten av den restrerande delen, skill fan..
Fick faktikst skjuts hem till mamma (HÖR OCH HÄPNA!!).. somnade i bilen :P as trött juh..
Gick och la mej vid tolv men kunde inte sova pga illamående + magont.. så jag låg å läste till halv tre..
image12 <-- Töserna tränade ^^

Fredag 13/4
Vaknade först halv nio (jag och tidiga morgnar _  _) men lyckades somna om till halv tolv  (:
Min mage var som natten innan jättejobbig.. kunde knappt stå rakt.. men de lät jag inte mej stoppas av. Kilade iväg till Södertälje vid fyra, tågförsening... möttes upp av min jimmy på stationen. Blev bjuden på kebab (naaaw <3) och sen drog vi hem till pappa och hämtade drickat, jag bytte kläder, snackade lite med jeanette och sminkade mej.
Vi hann med 17.51 bussen och anlände hemma hos Cicke kvart över sex ungefär (: Endast han och Johanna var där, vi chillade lite med cider och vattenpipa, Johanna är faktikst en väldigt trevlig människa, och inte alls så läskig att prata med som jag (min jävla paranoida varelse) föreställt mej -.-
Vid sju började det drälla in människor, satt lite själv men sen kom Linda och Mariah och jag hade visst druckit lite mer då så då blev de kewl ;P Satt och pratade med lite olika folk hela tiden.. eller m..enligt jimmy så var jag rätt borta där nån timme..vad jag minns av de är när han frågade Linda om hon kunde ta hand om mej och om Stoffe kunde de..pinsamt.. orka vara så jävla lättpåverkad.. -.- orka dricka mer än man borde.. linda och malin sa flera gånger att jag absolut inte fick dricka allt vi hade med oss (de va för mkt..kom både jimmy och jag på i efterhand men nu ahr vi iafa kvar lite till nästa fest..) de gjorde jag inte heller.. jag tror jag drack 2 cider och 1 halv öl..har fet ångest över att mycket av kvällen bara är suddig.. känns as jobbigt.. menmen..iaf... linda drog tyvärr tidigare än oss, jag sa till jimmy då att vi borde gå också för jag kände att de skulle spåra ur lite smått om vi stannade längre (alltså inte festen utan drickandet..) men de ville han inte.. så jag gick ut på balkongen och hittade timo.. satt och pratade me han ett tag =( inte glad pojke.. vid ett började jag nyktra till.. lagom till att min jimmy blev as ledsen på toa och började må dåligt pga all dricka.. mamma ringde mej mitt i allt vid halv två och skällde på mej (minns inte mkt av de hon sa), hade fullt upp att få jimmy å bli mindre ledsen.. jag tror att det var ungefär då alla andra gick hem =/ hann inte säja hejdå till nån... och jag skämms som fan över att jag inte minns vad jag gjort/sagt, jag hoppad att jag bara drömde det men jag har ett vagt minne om att jag skall ha dansat med typ malin + att jag hölll på att sabba cickes bord -.- .. skall aldrig mer bli så packad... aja.. sen började jimmy spy å då tyckte jag de va dags att gå hem och lagom till det gick en buss. Jag timo och jimmy gick. Hoppade på bussen och sen vare ett byte vid  stationen. Satt och höll timo i handen och försökte få han att bli lite lugn (trassel med jaymie..) och att få jimmy å typ andas så han inte skulle spy.. bussresan var öve realtivt snabbt och vi hann precis av.. sa hej till timo (som föresetn forfarande har min tröja) och hjälpte jimmy att inte spy på sej+sitt hår..
Kom in, gick och la oss.
 

Lördag 14/4
Bakis.. m.. inte så man avled men inte fan vare skönt heller.. Jimmy vaknade tolv, jag vaknade halv tio -.- la in massa bilder på bilddagboken och käkade frukost. Väckte Jimmy, kokade nudlar och sen bar det av ner på stan.  Irrade runt i säkert en halvtimme och letade efter en videoaffär _ _ både Jimmy och jag har ju pisskorta stubiner så vi jiddrade som fän där ett tag :P noooobs... menmen shhh ^^ hittade slutligen affären, sen skulle vi ta oss till Veda men bussarna hade slutat gå -.- så vi traskade hem istället och gjorde mat.
Resten av kvällen bestod av film, chips & dipp.
Jag har sett alldeles för mkt skräck på sistonne och sovit för lite så jag fick ryck och hade lite ångest å var allmänt jättejobbig _ _ älskling tröstade mej.. nej jag tvekar inte, åker bara berg&dalbana med humöret just nu..
Zzzz..
image13 <----filmen vi såg

Söndag 15/4 (idag)
Båda vaknade tidigt av massa äckelsol >< fyfan va varmt det var... gick upp, allt känndes jobbigt enades vi om. Packade om, käkade frukost och diskade massa. Sen åkte Jimmy hem till sej och jag hem till mamma..

Ja där hade ni alltså mitt lov.

BAHH

Ja idag är det sista påsk-schliffen, somliga börjar skolan imorgon andra inte -^^-
Känns så jävla äg att kommande sju dagarna också innebär ledigt för mej och restrerande WHG elever XD

Veckan ser ut på följande sätt:
Måndag(idag) - Träna, lek med Jimmy
Tisdag - Möta upp Stoffe o chirra, hem till jimmy, sova där
Onsdag - Vakna hos Jimmy, bege mej till Julia o sova där
Torsdag - Skola med Julia :D lek med Malin och sen hem till Jimmy o sova där
Fredag - Cickes fest =D
Lördag - ?? (jimmy jiddrade om att corinne skulle ha nån fest..)
Söndag - ??


FAN VA DE ÄGER ME LOV!!!!!!!!!!


gdgb

orka långfredagen.

"När ska vi förlova oss då? :P"

Ja älskling, de vore ju inte helt fel MEN (det finns alltid ett men) inte just nu..  jag e pank?

flummit värre...

Meow

Att duscha är bara ångestframkallande.

Imorse gick min vänsterlins sönder, det resulterade i 3 h försening till skolan.
Har gjort ingenting precis hela dagen.. jätte upphetsande verkligen... jippi... 
När pappa kom hem så drunknade både han och jag i varsin skvallertidning för att ett par minuter senare svimma av i varsin säng, att sova är en najs grej..?
Sen gjorde jag mat och efter de fick jag en enorm lust att gå ut och springa, men eftersom mina springskor ligger hos mamma (som förövrigt smittat ner mormor... hjälp..), så sket det sej..

Patricia rang nyss och sa att jag inte fick glömma att vi skall träna imorn, woho... men nu kom ett sms att vi skulle bada istället, NOOOOOO FFS! Hata badhus >< Eller okej, de funkar med nära vänner..

Och btw så vill jag leka med verre å co på torsdag, får se hur de blir me den saken....
Och btw så HATAR jag min kropp som fän just nu...



OCH JAG VILL VARA DEJ!!!!!

MYS


Eller så vaknar man av att ens mamma spyr högljutt i rummet brevid __ __'  Woho perfekt start på söndagsmorgonen... Nu kommer jag vara nojjig i minst 4 dagar och tro att jag också skall bli sjuk.
Usch Spyljud är de värsta ljud som finns.. fly till pappa? M skulle tippa på det.

Känner mej fett pissnödig men vågar inte gå på toa eftersom hon nyss satt där å hulkade >_< GAAAH
Och Jimmy sover.. Ibland är de otroligt svårt att skilja på dröm och verkligehet, i natt drömde jag igen att vi gjorde slut.. jättemysigt verkligen... så nu känner jag mej fett låg och jobbig.. aja..
Igår var vi på bio iallafall. Och innan dess käkade vi på Burger King. Filmen hette Beck - Den Svaga Länken och var liksom de andra Beck filmerna väldigt välgjorde och bra skådespelare medverkade.
Efter det så for vi hem och på pendeln såg jag Jerry ^^ håhå som jag sa till Jimmy "Asså jag vill antingen gå av vid nästa station eller gömma mej eller byta vagn" Kul att han kände igen mej också >< typ höga viskningar.. urk...

Idag..... idag händer idag? Typ som sagt fly..