Mip

A little respect

I try to discover
A little something to make me sweeter
Oh baby refrain from breaking my heart
Im so in love with you
Ill be forever blue
That you give me no reason
Why youre making me work so hard

That you give me no
That you give me no
That you give me no
That you give me no

Soul, I hear you calling
Oh baby please give a little respect to me

And if I should falter
Would you open your arms out to me
We can make love not war
And live at peace in our hearts
Im so in love with you
Ill be forever blue
What religion or reason
Could drive a man to forsake his lover

Dont you tell me no
Dont you tell me no
Dont you tell me no
Dont you tell me no

Soul, I hear you calling
Oh baby please give a little respect to me

Im so in love with you
Ill be forever blue
That you give me no reason
You know youre making me work so hard

That you give me no
That you give me no
That you give me no
That you give me no

Soul, I hear you calling
Oh baby please give a little respect to me

Soul, I hear you calling
Oh baby please give a little respect to me

JAG ÄLSKART!
Och grannarna kan vänta sig ett helvette i natt ;D

Lågt.

" Du borde lära dig att använda det svenska språket rätt. Och korrekturläsa det du skriver innan du publicerar det. Kan man själv inte använda språket rätt ska man inte klaga på andra som heller inte kan det."

Du är avslöjad.
Återkom om du har något mer att tillägga;
[email protected]

ja' ä int' bitter

kan alla jävlar sluta missbruka ordet "dock".
och framförallt använda det i fel syfte.


idioter.

nam

Jag åt en väldigt god middag idag som jag med stor säkerhet tror skulle tilltala Maria.

Spagettisallad med avokado och lax

350 g spagetti
300 g rökt lax
90 g ärtgroddar (det fanns inte ens på MAXI så det finns nog inte överhuvudtaget, vi tog solrosskott)
2 msk hackad gräslök (persilja går lika bra)
1 liten rödlök
2 finhackade avokado
2 msk risvinäger
1 msk lime saft
2 tsk wasabipasta

Koka spagettin och blanda sedan alla ingridienser
.
Svårt va? Ohyeah.

243

Hejsan hoppsan, Made här igen.

Är fortfarande inte frisk, det suger rätt hårt eftersom jag missar skola.
Förtillfället så är de rätt ok bortsett från att jsg snart fallar ned på tengentbordet av trötthet, det är mest på morgnarna&förmiddagarna&efter lunch som jag mår pyton men min kära mor kom på imorse att det inte alls behöver vara halsfluss eller nåt annat trevligt med tanke på vad för årstid det är. Jag är som många vet väldigt allergisk såhär års och det artar sig i snuva, feber, nysningar, kliande hals, utslag o annat mysigt. Så imorgon tänker jag trottsa kroppen och ta mina långa slanka och traska iväg till skolan.
Efter det skall jag till pappa och blir förmodligen där till på fredag också... Mucho packning...

Idag trottsade jag hela kittet allergisymptomer och följde med mor till Bauhaus bl.a (sengångar Made). Hittade nya fina handtag till mitt blivande skrivbord, målarset (stafli, akrylfärger, spatlar etc), påslakan, pennor, kvinnopryttlar, toaartiklar och dylikt. Jag vill flytta nu, endast 9 dagar kvar :D

Morsning!

Till mina clasmates;
SKRIK om det är något vi skall ha gjort till imorn!

älskade tvåtusenfem

oförstörbara såpbubblor, converse i alla färger, galm-pop-synt-got-punkrock-wtf, kent, nin, nattbussar, varberg, humlis, första 3-mobilen, soundwave, simple plan, midsommar, ärrade handleder, lava, kolsvart & kritvit, lövholmen, någon som lika gärna skulle kunna vara död (känn hur långt bort), casper, måns, bågen, hustler, storvreten, helgondagboken, regniga nätter, svarthår, henrys, gemenskap, panikångest, tim & "oscar", NO, husbygge, 8esis, pridefestivalen, bögpappa,  språkresa, norrland, magnus uggla-dans, distans, recap13, VÄNSKAP....



jag kan hålla på i flera timmar, hur mycket jag man än försöker så kommer allt tillbaka tillslut och JA jag saknar det trotts att den tiden bara ville undanflys för stunden. Här har vi det välkäna fenomenet "you never know what u've got until u've lost it"...  Är vi förvånade?

Svar: NEJ.


Mögel

Hallåhallå.

Nu var det länge sedan jag skrev ett vanligt inlägg, here it goes.

Idag är det 4 månader sedan jag fyllde 17 och där med 8 månader till jag fyller 18 (det där kändes stort att skriva), det är den 20 April medandraord. Jag är sedan 4 dagar tillbaka sjuk, yrsel, huvudvärk, halsont, feber etc. men idag är allt lite lättare, betvivlar dessvärre att det blir någon skola imorn. Under de fyra dagarna har jag vart med Jimmy (ja vi ses regelbundet igen), sovit i Älta (där jag förövrigt spenderat mycket tid de senaste veckorna, förmodligen för att vi snart lämnar stället helt), fått en ny pod, toastol, lakan m.m, pluggat, sovit, ätit massa glass, drömt konstigt och gjort annat "intressant".
Jag timear mina tillfällen att bli sjuk, nu är farmor nere i Sthlm och jag har valt att inte träffa henne (och dej käre far) för att inte smitta ned dem.. detta händer alltid när jag tränar regelbundet.
Men nu skall jag äta potatisbullar.

Stjärna.

Tack Mirjam för att du ringde mej när Håkan spelade För en lång lång tid, det kunde jag inte ens ana <3


Klockren.

image157

för er som inte ser;
(Jag) - Made säger:
Vart är det okände prinsen på den vita springaren när man behöver honom som mest?
(JMP) - "I'm your terror* [Let me out if this world] säger:
haha, jadu inte fan skulle det vara jag :P En svart häst och jag skulle väl vara den onda jäveln som bara vill norpa på prinsessan!^^


dagens fan.

TAAR

Jag borde ha överseende eftersom att jag själv vet hur det är att såras av den man älskar mest i världen, men det är faktiskt svårt att inte låta ilskan ta över. Men jag hade inte väntat mig att det skulle vara enkelt.
image156

Pieces

Uppstigningstiden för idag var 13;22, något som verkligen behövdes. Då blev det en 40minuters-dusch och sedan gröt. Efter det bar det iväg till tåget mot Älta. Landade hos Jann runt sex och en timme senare kom den lilla lilla smulan på besök. Pasta och godis förtärdes, dåliga teveprogram tittades på och en del goda råd utbyttes (nåja :P). Det var trevligt, trevligare än senast om jag får säja det själv och imorgon blir det picknick av något slag (om vädret är bra) vid Sandasjön, fina grejer :) sedan skall jag försöka ta tag i min förfärligt trista naturkunskap och förmodligen hjälpa mor och jann att snygga till janns lya.

Jag har köpit en ny väska btw :D (men jag är som sagt fortfarande kär i din fina dondonna Eva-Karin, och ja jag såg vad du skrev). Eller Jimmy har köpt en ny väska snarare, berodde på att jag glömde mitt bankomatkort hemma (SMARTASS) och jag ännu inte hunnit betala tillbaka. Vldigt stor i fejkskinn med massa fack och axelrem, me like bigtime.

Nighty

kallabalik

Igår (eller klockan är över tolv så det blir iförrgår) gjorde jag något mycket trevligt. Jag och Jimmy köpte halvdyr glass och förtärde den sedan på marenbryggan (hah låter fett trist egentligen) tillsammans med Kat och Toni. Vad som hände där efter var därimot inte lika trevligt, jag försnillade nämligen min nyckelknippa och upptäckte det inte förens jag står utanför ytterdörren och tvingas åka tillbaka till s-tälje och leta efter den. Hittaden den såklart inte och skulle iväg till polishuset och fråga efter den men i morse väcktes jag av sms "made, dina nycklar hänger i låset/mirjam" typ; TACKTACKTACK <3

Detta är btw mitt tvåhundrade blogginlägg.

citat

"när allt kommer omkring är kanske det förflutna allt vi har"

Actually i do believe in thoes words..

Mulberry

image155

Be mine? Pleeeeease?

Dondonnabag

Ewa-Karin, du har väl inte glömt att din väska vill bli min va ;)

2 April 2008

Dålig uppdatering här, jag vet.

Well. Ett påsklov har passerat, i kortadrag så gjorde jag allt från att rida en häst med mankhöjd på 176 cm helt själv (nåja..) till att; baka våfflor hemma hos morföräldrar som inte tillhörde mig själv, sova hos Julia, äta dyra ostar och för mycket påskgodis, shoppa för över 2000 (ovanligt fenomen, inga förhastade slutsattser nu tack), fira rödhuvudets födelsedag tillsammans med CarroMarkusJasmineochRobert, hjälpa pappa att flytta, slinga håret till att yrsla bort 2 dagar och skrivit klart Kulturhistorian.

Men nu skall jag ha matte, återkommer.