Jimmy, this is for you

Jag behöver skriva följande, även om det egentligen är sängdags...

Så som jag känner för dej,
så mycket som du betyder för mej,
så ont som det gör när det skiter sej,
så obeskrivligt mycket älskar jag dej



Den där dikten skrev jag för nästan precis ett år sedan då du inte tillhörde mej, men du skall veta älskling att varenda ord fortfarande är sant och att jag inte kommer sluta känna för dej på väldigtväldigt länge.

Tjingtjing....


.....Som ett visst popsnöre jag spenderade natten morgonen och gårkväll med, skulle sagt.

Läget ser ut på följande sätt; Jimmys och mina planer om att låna Kaija och Risto hus från idag tills fredag sket sej, eller rättaresagt de skjuts upp till nästa vecka fast vi får vara här idag och i natt, det är fett stort och mysigt här, dom har årets jävla baksida.... här skulle man ju inte säja nej till att bo ^^

Min vampyr kommer hem idag :D

Jag är hemma nu....


.....det har jag vart sedan i Onsdagskväll.
Och sedan dess har jag träffat Jimmy och Carro (och tagit första doppet ute), beställt massa fina höstkläder från Ellos, bokat tid på ungdomsmottagningen och tagit del av sommarvädret som varade i 2 sketna dagar,  man skall inte klaga men inte fan känns det här som sommar inte .________. gay?
Jag tror vi hade 3 dagar sol uppe i Norrland av 14, MAX. Resten mulet eller regn. Lovely.

Jag har förövrigt återupptäckt en sida jag brukade lalla på när jag var en sisådär 10 år ^^ nej de är inte Lunarstorm jag menar, utan en sida innehållande 100 olika svenska dialekter XD
http://swedia.ling.gu.se/snabbmeny.html
Dialektfetischist - javisst ^^ nej de där lät fel ><
Aja, kläder har alltså beställts, höstiga, det blev en brun skinnväska, två par klänningar, en långärmad tröja, ett par strumpbyxor, ett rosa linne (som skall med till Tunnisien), en korallfärgad blus,  ett nagelvårdskitt, en klänning/tunnika. Allt sammans kommer på posten om 1 vecka :D Kostade massa men jag betalade bara hälften ^^ schtek!

Ringde Jimmy nyss och han sa att vi skulle få ha hans mormor och morfars hur på onsdag till fredag (: mysligt fan.
och Malslan ringde i förmiddags och vi skall leka imorn till Onsdag - tårtbakning står på schemat (: Smewla kan känna sej speciell...!

Jaja nu nalkas grekmat :D






Traveling...

Jag är svag.
Jag är svag.
Jag är så jävla svag.
Så jävla äckligt svag.

 
Vi har inte ens vart på resande fot i ett dygn och jag har redan extremjävla hemlängtan.
Eller hemlängtan är inte rätt ord, snarare extremjävla ångest över att vara så långt bort.
Längtan efter Jimmy kommer och går, somliga stunder vill jag bara springa ner till tågstationen och ta första bästa tåg hem.. det går dock inte och jag har inte hjärtat att göra det mot alla som faktiskt (tro det eller ej..) vill ha me mej.
Det blir bättre om ett par dagar.. de första dagarna är alltid skit.  Och jo jag vet, två veckor går fort...
Men inte fan gjorde den tanken mej mindre otillfredställd psykiskt när vi satt på MAX för ett par timmar sedan (som förövrogt är B-Ä-S-T) och högtalarna började skrika ut 747 - Kent (vilken klyschá lixom). Typ, svälj hårt Made....

M hur är det annars då? Well.. det känns falskt, det här familjelivet...?
Frstn har jag fått 'låna' en mobil, en Sony Ericsson t610 - ja Julia sucka på du.. men den funkar åt mej.

Aja the:et kall(nar)ar.. Hörs väl om typ 2 veckor..

D'espairs Ray

Iblans krävs det väldigt lite för att man skall kunna gå från halvdepp till euforisktlycklig.
Händer dock för sällan, men för en stund sen så ^^

Jag ringde Jimmy för att kolla när han kommer, han och folket har vart på D'espairs Ray (WOHO Jag stavade de rätt!!) - grej i staden.
Först fick jag prata med honom, sen ville Jimmy prata (Jmp) och sedan Dennis och sedan Linda och sedan Yvonne och sedan Dennis igen och sedan min firre och sedan ville Jimmy (Jmp) bröla i luren och sedan återigen min firre, ett övertalningsförsök utan resultat hittils (nåja..) påbörjades och sedan vare klick ^^'

jag tror att det är dags att jag slutar underskatta mej själv, för jag är faktiskt också betydlig.. rawr..


Kvällen har jag spenderat med att kolla på Dirty Dancing 1 :'') fortfarande helt fin!!
I morgon är det signering i Sthlm med Despa, den skall jag iaf joina på (JA jag är sällskapssjuk och nej jag lyssnar inte på dem, jag gär det enbart för sällskapetsskull).. får se hur de blir med det eventuella konsert:andet för min del, jag borde verkligen inte gå med tanke på att jag skall upp rätt early på Onsdag (då åker jag med pappa och eve och ewakarin och ludwig och maya till sundsvall för att dagen där på åka till Örnsköldsvik och 4 dagar senare till min farmor<3 dvs. 70 mil away frome here..) och så måste jag packa.. fast jag skulle ju kunna packa på natten/morgonen och sova järnet upp till Sundsvall? Well well.. vi får se.. Nu skall jag ställa mej och koka nudlar, misstänker nämligen att pojkvaskern är en smula hungrig.

CIAO FOLKS!