blubb

Tjing.

Denna torsdag börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och det känns inte lite skönt eller så.
Skolan började i Måndags, med mjukisbyxorna på och längtan efter klassen styrde mor vår mycket gula bil mot Södertälje, skjuts till skolan = kärlek.
Årets schema är inte på långa vägar lika soft som förra årets. Nu går jag till fyra nästan varje dag men det positiva är vår nya mattelärare Andreas, godkänt i Matte B känns inte allt för långt bort. Nåväl, skolan suger musten ur en och klassen blir man ruskigt trött på ungefär 50 % av tiden och vi skall uppta Ragnarök nu i höst igen..
Vissa 3or kan känna sej saknade, 3or som tog studenten 2007 med..

och gudars vilket onödigt inlägg..

Nutella.

Jag blev väldigt positivt överaskad av att folk trotts mitt blogguppehåll fortfarande orkar kika in bloggen, det tackar vi för.

Idag är det dagen innan jag och min käre far åker härifrån, (befinner mej som sagt i Norrland hos mina grandparents) men idag är också dagen då en av mina absoluta bästa vänner fyller 18, nämligen Jasmine Vampyr Kuylestierna <3 Flickan hatar i själva verket denna dag och har gjort det så länge vi vart vänner men jag kan inte låta bli att skriva grattis idag iallafall; GRATTIS ÄLSKADE VAMPYR (som alltid kommer finnas i mitt hjärta).
Annars har jag inte gjort mycket idag, som vanligt här uppe, men inget whinande.. kunde vart värre... kunde behövt utstå vad Viveca tvingades utstå idag (lol) och appropå att lida (som jag förutsättet att Viveca gjorde just då med) så mår min hals inte bra ännu och mitt kiss stinker Kåvepenin.. 
Juste! Vi grillade idag och tröståt digestive med nutella och mina farföräldrar är och äter surströmming

Bilen startar btw runt 9 imornbitti och ankommer till sthlm runt 18, så Malin och alla som skall leka med - Jag kommer, om än lite sent!


Hejpa.

ursäkta.. hallå?

Hallå.
Jag känner att jag borde göra något åt mitt förkastligt dåliga bloggande, dvs det som inte existerat sedan 6 veckor tillbaka. Hm.. vi tar det från början.
 
Julimånad
Den 1:a var en Tisdag, dagen efter min lilla lillasyster fyllit 7.. sedan kom den 2.a, 3.e och 4.e på det sistnämnda datumet drog jag iväg mot den fd. hooden Älta där det vankades kvällschill med Malinmollusk och Juliahjärnblödning vid ullvan. Samma helg lekte jag med Jimmybakfullhest och Vivecalikatröttpåjobbetsomjag, humöret var allt annat än på topp. Den 8.e fyllde Julia 18, jag, Malin och Rosen uppvaktade henne, dagen efter var dagen då allt började gå fel.
Den 11:e Juli slutade jag jobba på R62 @ Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Det var en oerhörd lättnad men samtidigt rätt trist med tanke på att jag trivdes väldigt bra framför "min" dator och med de lätta arbetsuppgifterna jag tilldelades de 20 dagarna jag jobbade där. Pimpade Alexandras kontor och togs adjö av med en blomkvast. Träffade Timo och Jimmy en kortis och sedan bar det av till pappa för föda och översovning.
Dagen efter (12:e Juli) umgicks jag & far med Familjen Winther och frammåt kvällen hade Liza fest i Malins hus. Jag var full som en kastrull och trodde mej kunna sitta i buskar utan att rasa igenom (har jag fått höra i efterhand..), tillskillnad från dagen därpå då var den kvällen mycket mycket lyckad. Måndag den 14:e - storshopping inför den impulsbokade Kretaresan som skulle äga rum 6 dagar senare, satte sprätt på över 3000 men fick och andra sidan betala hälften själv och fick väldans mycket fint för pengarna.
15:e väcktes jag av en ilsken "Marion" i telefonen som skulle leverera ett chokladogram..(som jag inte är värd egentligen), lek & pajbak med Jasjustnyhemkommenfråntågluffningieuropa, kvällen då jag kom på att det jag och Jimmy sysslade med inte var rättvist mot någon av oss, för att alla skall förstå så gjorde jag slut och anledningarna var (och är) att jag känner att jag ej kan fokusera på mitteget bästa just nu om jag är tillsammans med någon för att; jag lider av den mindre uppskattade tendensen att ta alla andra jag älskar i första hand, det beror också på att jag dras till någon annan och att mina känslor har försvunnit till stor del, nu vet ni. Beslutet var inte lätt att ta och jag tvivlar fortfarande på om det är rätt sak att göra men vi/jag låter tiden avgöra det.
Den 16:e städade jag hela min del av övervåningen och på kvällen kom Jas & Malin och åt sushi<3 och sov. Att Malin faktiskt klara av att sova med oss två pratkvarnar i samma säng förblir ett mysterium men så har hon ju och andra sidan alltid varit också.
Den 17:e var Jas kvar till sent på eftermiddagen = ovanligt fenomen då kvinnan alltid har massa för sej.. kvällen var hård men det är kanske så det skall vara. Fredagen var en deppdag med Timo Räisänen på högsta volym och brännande tårar i ögonvrån, for till pappa och sov där. På Lördagen skjutsade fadern hem mej till modern  där det var storpackning på g. Lena & Ahlena, Mormor & Morfar och Vampyren kom på besök. På söndagen bar det iväg till Kreta. Jag hänvisar er som inte redan vet det mesta om vistelsen där till följande adress
http://kritvit.bilddagboken.se , där ligger föresten alla bilder från den tid jag levt upp till ryktet som dåligbloggerska. Den 27.e kom vi åter från Kreta och vid min dörr väntade en parfym och ett fint kort (som jag inte är värd egentligen). 
Måndagen den 28:e trodde jag mej ha blivit van vid solen och lade mej därför ute i den gassande solen mellan 11-13 och pressade gärnet med min ipod och Timmys vattenspruta. Van vid solen var det ja.. 3 timmar senare då malin återigen skulle kampera hos mej (hon gjorde det sammanlagt 6 dagar under hela sin jobbperiod) såg jag ut som Sebastian i Lilla Sjöjungfrun. Lyckat, samma kväll beslutade jag att inte ha någon kontakt med någon...
Den 29:e var jag, Malin och Jas på Lava och fick bevittna en väldigt pittoresk scenshow av två flator som skulle föreställa Davis Hasslehof kopior, inte bra alls. På tvärbanan hem träffade vi på två män som fick mitt egentligen inte befintliga rasistiskatänke att växa, dra från Sverige om allt är så jävla hemskt *morra*.
30:e spenderades på en filt i det gröna och med Jessica i örat, på kvällen for jag till staden, åt yoghurtglass med Julia & Jas, på kvällen sovdes det i Älta och dagen där på följde hon med ut på en Ö i skärgården, för min del blev det översovning hos Eva & Sami.

Augustimånad
Fredagen den 1:a Augusti shoppade jag med Julia i Staden och sedan stressade vi till Rönninge och sedan till Älta och sedan till Tyresö. Kom hem runt 3 och jag skulle upp 6. INTE kul. Menmen, nu följde 1 dag i Göteborg och 4 i Höganäs med Familjen Winther, pappa och Eve. Den 7.e tågade jag hem, jag börjar bli fett berest med tåg genom sverige. Hänvisar återigen alla nyfikna till http://kritvit.bilddagboken.se .
Den 8:e som var en Fredag solade jag solarium för 2.a ggn i mitt liv och tro det eller ej men jag blev faktiskt inte kräfta den här ggn :D på kvällen bar det av mot Orminge där Issa hade förfest och sedan vidare till Sthlm för att kika in läget på det omtalade Stureplans-jippot, överskattat och trängselfaktor 200 typ. Sovning @ Jas place.
Den 9:e Augusti är en dag att minnas, jag träffade Jimmy för första gången på över 1 månad och tillsammans med 2 paket riskakor och en nutellaburk köade vi till Lars Winnerbäck's konsert på Zinkens IP, ja naturligtvis var det fler än vi två och riskakorna som köade men vissa stunder kändes det som att vi var helt själva..
Söndagen där efter var mindre kul, att saker och ting är som de är just nu tär på en. Hm. Bio med min favorit papput, vi såg Indiana Jones och skrattade nästan så att tårarna sprutade. Min pappa<3<3<3
Måndagen den 11:e är också en dag jag kommer minnas, min far och jag hade väldans trist och fick en plötslig impuls att åka och pierca min navel, så sagt och gjort! Smärtsamt ja men gud så värt det. Kvällen där efter kom Julia & Malin och sov hos mej, vi promenerade i spöregn och åt glass.
Förra Onsdagen var jag med Emma i staden och på Torsdagen framkallade jag bilder med mor och fixade kollage och införskaffade prylar som kan vara bra att ha till skolstarten.
Jag passade Eve på Fredagen och träffade Johanna, mycket trevligt, mycket givande, jag tycker så mycket om Johanna, be strong women. Föda förtärdes hos pappa och runt tio knallade jag ned på den bästa staden = Södertälje och träffade folk på Centralbaren. Träffade bl.a Linda som jag ej träffat sedan en lång tid tillbaka. Saker och ting blev komplicerade mellan mej och fröken Jimmy men löste sig så snart vi kommit på att soluppgången ville beskådas av oss båda. Kebabhouse besöktes med Linda, Juha, Timo, Fidde, mej och Jimmy och där efter bar det av mot Forhöjden till Fiddes broders lägenhet där vi blev kvar tills sex på morgonen då en taxi hämtade oss, jag åkte till far och Jimmy till Nykvarn. Följande dag var som förväntat oerhört seg och jag pillade med saker på mitt rum och somnade early.
På Söndagen firade jag, mor och Jann ett stycke plastigsyster som fyllit 28 och på kvällen kom Jas till mej, allt kändes konstigt men sedan inte alls så vi for iväg till Fidde's morföräldrars apartment som också ligger i Fornhöjden och spenderade natten och morgonen där med honom och Jimmy. Djupasamtal, wasabinöts ätande, olämpligt tvtittande och halvdvala. Jag hade det trevligt men det gör ont att veta hur en del av ens vänner egentligen mår, i feel sorry for you guys <3 Samma natt pillade min tunga lite för mycket på min inflamerade spottkörtel vilket orsakade en salivböld och en salivsten som fick det att se ut som jag hade påssjukan eller nåtgot annat mysigt. INTE OKEJ. Grrr. Besökte vårdcentralen och en väldigt arrogant läkare gav mej citodon enbart..
I förrgår bilade jag och min far upp till min farmor, där jag befinner mej just nu, resan tog 9 timmar och var inte alls planerad, min farmors ansiktsuttryck när vi gjorde entré är oslagbart. På kvällen hade min fina salivböld vuxit ännu mer och smärtade rätt ordentligt så jag tyckte det var på tiden att testa en annan värktablett, sagt och gjort.. följderna var dessvärre inte de allra mest uppskattade. Allergichock som artade sig i andningssvårigheter, feberkänsla, nysningar etc. 130 km/h till sjukstugan här uppe, tack för att de har jour, tack. Jag överlevde. 
Igår var jag hos en annan läkare här uppe och fick kåvepenin sedan segade vi mest runt och jag körde bil för första gången i mitt snart 18åriga liv :D asläskigt och ashärligt på samma gång, och förlåt risbusken för att jag körde ned dej.
Dagen idag den 21 Augusti har spenderats på en affär i Strömsund och sedan här hos farmor och det var allt.

jag kommer seriöst beundra den som orkar sig igenom hela denna text...