kortfattat

Sänispänis

vad som hänt sen sist, KORTfattat;
Söndag - Lek med Jas
Måndag - Tvspelskväll i Nykvarn med Jimmy, Jimmy & Kat
Tisdag - Plugg på kvällen men lek med Jimmy resten av dagen
Onsdag (idag) - Segdeg hos Made sedan vidare fliffning till Nykvarn

någon gnäller efter mej så jag återkommer förhoppningsvis senare med vidare info, för det har hänt endel sen i fredgas jag vill skriva om.

adjöken


I still hate you.

Ja nu sitter jag hos Jimmy och tjyvar datan igen, han själv dansar brevid mej endast iförd kalsingar & tröja (påklädning av långkalsonger pågår..). Om en timme skall vi bussa hem till mej och där skall tydligen mammas nya vet-ej-vad-jag-skall-kalla-han-då-jag-vägrar-säja-"pojkvänn" aka. Mats infinna sig.
Scary shit men vafan, nyfiken som man är så måste man ju åka dit och spejja på honom, han skall tydligen ha ett oerhört barnsinne kvar och vara bredaxlad/manlig och skratta som Roger. Själv tänker jag mej honom som Roger Andersson men det var fel Roger.  INTRESSEFAKTOR 3000.

Igår följde spinkis som planerat med till skolan, vilket var väldigt gynnsamt för min myologigrupp. Jag är klara med vårt manuset och det enda som behövs göras nu är att finslipa vissa scener en aning (en STOR aning),  då somliga inte har stake nog att visa sitt misstycke rollmässigt -,- Blir så irriterad, vad är de för svårt? De är lixom en aning för sent när man bara har genrepet kvar att komma på att man vill ha en annan roll och att man dessutom måste DRA det ur somliga gör ju inte saken bättre... hrmpff...
Sedan, efterskolan shoppade Jimmy en aning och höll på ett springa in i en-viss-någon som f.ö orsakade en smärre panikattack (fysatan vad jag hatar dej), därefter bar det av till Nykvarn och på kvällen var det rep som gällde. Måste vart en helt underbar åhörare, som satt där & spelade mobilspel/halvsov 75 % av tiden.

Och anledningen att inlägget heter  har inget som helt med att göra med följande : min Babydog Timmy, som fortfarande har ett brutet ben men som igår spratt till när han och mor busade och gjorde illa benet igen.  Läkarna sa att hans ben var nästan helt igenläkt men att vi fortfarande skulle ta det försiktigt och att det inte var någon bra idé att ta bort stålställningen, som han har in opererad, i veckan för at vi riskerade at benet skulle gå sönder igen.. Nu är det kanske precis det som har hänt, eftersom han har vart fett uppgiven och tillbakadragen sen det där hände igår _ _ blir så ledsen av det här...


Min tappra vovve ♥

Evelyne

Idag var en väldigt kall och dimmig dag. När jag vaknade i morse trodde jag första att det snöade eller hade snöat (hade varken linser eller glasögon på mej) men det hade det ju naturligtvis inte.. tråkigt nog, men jag slår vad om att det kommer snö på höstlovet om kylan håller i sig. När jag sedan klev ut i mina väldigt snygga nya skosingar märkte jag hur rå lufften var, den verkligen ettsade sig in genom förra årets vinterjacka och in på bara huden och det blev ju inte direkt bättre heller av att cyckla i nedförbacke. Väl framme vid Rönninge station gick det knappt att urskilja tåget konturet när det kom tuffande, det var t.om. spårhalka och försening, vilket orsakade att jag och Vivve kom försent till Historia Provet -,- Tåget är nästan alltid försenat numera.. undrar på hur det skall bli i vinter..

Aja skoldagen löpte iaf på som den brukar, och jag skrev klart vårat mytologimanus men glömde blocket i skolan så kan inte renskriva de till imorn som jag lovade - bra där made.  På lunchrasten vistades vi i omklädningsrummet och Mirjam blev väldigt hypokondisk, ett tag hade hon både 'magcancer' som hon så fint uttrycket det och en hjärntumör och massa dödligt i ena ögat, haha, lilla stackare, dramat avslutade iallafall med att Mirjam halvked på ena bänken "Jag vill inte prutta" HAHA

Efterskolan tuffade jag till Nova och mötte någon där och sedan iväg till Donken, efter det åkte jag hem och vädrade vovve. Jag borde egentligen ha börjat med Kultur&Idé-historia skriveriet men hade verkligen ingen ork, spenderade istället tiden med att kolla efter System kameror, vill verkligen ha en och nu tror jag att jag har hittat en Panasonic för 4 & 1, vi får se vad tomten kommer med ;D



Här har ni skönheten ♥
image92
Om någon vill läsa om den så finns den här; http://www.digicom.nu/products/product.asp?pid=14084

Imorgon blir en trevlig dag : ) Jimmy kommer nämligen med till skolan och den enda lektionen vi har iochmed att Erik skulle repa, och Doris inte kunde komma - vi skall ha teater i 1 h & 45 min istället! Hoppas att Jossan kommer då bara


Historiahelvette.

M tjenixen.
Första halvan av dagen spenderades i teatersalen med min mytologigrupp, 50 % av andra halvan i datasalen (i do still hate excell) samt E3 och det restrerande 50 % på Nova, vilket var ytterst trevligt, bortsett från att EN VISS NÅGON agerade klimakteriekärring/lättretad bulldog - ofta man slänger ut Johanna & Bebbe (vad heter han egentligen?). Sen blev det iaf Kebab-House med Toni, Jimmy & Jimmy... Speciellt sällskap ja men jävlar i mej så underhållande. När jag kom hem så hade mamma tjorvat ihop nått ätbart med alldeles för mkt Chévreost i  och sedan fastnade jag med hitoriaboken, är väldigt lycklig att slippa det efter imorgon.. kan nog det mesta nu också, håll tummarna för mej folks.

Vill ha lov nu... och Kent konsert!!!

Simple Plan

Zandra i min klass är ett riktigt SP-fan.
Typ mer SP-fan än vad jag var då jag var som värst, tycker det är rätt ballt.
Hon har typ nån klubb på lunar också (lunar omgosh - de va INTE igår).
Och massa tröjor med tryck och så har hon tydligen träffat dem (eller var de GC?).
Och nu håller jag på att ta imot massa SP av henne, för skojs skull såklart.
Jag säjer bara nostalgi på HÖG nivå.
Så många minnen har jag nog inte med något annat band, haha, sicken geek man har varit (läs 'är')
Typ såhär såg maddiskladdis ut när hon knarkade dem som mest..... EWWWWWWW!

image90 




...och jag saknar jann.... ;____;


I AM STILL ALIVE!

"Jävla action i den här bloggen"

Jo men de är väl det, men min skrivarlust är som bortblåst.. kan iof bero på att jag spenderat de senaste två dagarna vid köksbordet i fem timmar (MINST) med en penna i handen? Historiahelvette.
Och de restrerande 11 dagarna då jag knappt vart inne på blogg. se (nu ljög jag, jag är inne här minst 3 ggr varje dag). Hur bortförklarar jag det här nudå? Bloggtorka var ordet. Inte för att jag skriver sådär supermegadunderbaota regelbundet men de här är ju nästan skandal att ni läsare fått stirra er blå på 1 tuggummi och 2 alvedon i 2 veckors tid naw..menmen.. jag är iallafall frisk nu, vilket känns väldigt skönt. fast halsen känns fortfarande -,- mög.
Intressefaktorn bara rusar på höjden!

I helgen fick jag iallafall bevittna Muse fantastiska konsert på Hovet, det var mycket underbart om man bortser förseningen, trängseln och den dåliga lufften. Fyfan säjer jag bara, tryckvågorna som kom från alla håll av de galna fansen var INTE mysiga, man for ju fan som en trasdock, men det får man säkert ha överseende med om man står 2 meter från scenkanten...? Kan föreställa mej hur det måste att vara längst fram på MUCC >< Ouff..
  Förutom att ha sett Muse, så var jag även med Smewlan i Fredags <3 Det var jävligt najs och gör vi inte om de snart igen så blir jag lamaläppen och kommer och tar hennes ELLE tidningar ;D (internskämt ftw).
Vi tjillade, pratade, åt glass och kollade på mysteriet på greveholm. Innan jag kom till Julia var jag i Sickla med mor och införskaffade ett par stövlar (och sprang på frys-marie :D) och ett par örhängen. Sen dagen efter, Lördagen Mao. våldsgäsytade jag & jewlia gallerian i sthlm, köpte ett par benvärmare och ett par apheta skor.
Känns fett lyxigt att vara i Älta när man skall till Sthlm det tar ju lixom max 20 minuter med buss, och från Slöddertälje tar det minst 45 minuter _ _' 
Efter det kuskade jag iväg till S-tälje och luffade på Nova, Kulturnatten med bla. Jimmy, Toni, Jmp & Timo i några timmar för att slutligen landa i Nykvarn<3

Nästa vecka är det hörtlov :D känns asnajs! Då blir de konsert igen och ännu mer lek med folk!  Kan nog bli helt okej egentligen (:

Buhbye!

alvedon 1 g

Jag vet i ärlighetesnamn inte vad min kropp håller på med just nu. Allt jag vet är att den har bestämt sej för att vara osamarbetsvillig vilket skrämmer mej en gnutta (läs en STOR gnutta).

image86


Sukhest

Jag är sedan en vecka tillbaka sjuk. I början var det feber, yrsel och halsont nu har de två förstnämnda hemskheterna försvunnit men min kära hals gör sej påminnd 90% av tiden och inte på ett speciellt skönt sätt.
Känns som att jag har halsfluss, men läkaren jag var hos igår (som btw var as trevlig och påminnde om alex schulberg) sa att jag åkt på en långdragen virusinfektion som skulle försvinna av sej själv -,-

grrr...tålamod är en fiskares bästa vän... men jag är inte fiskare så jag borde inte förväntas ha det tålamodet...

Jag skall iallafall försöka gå imorgon (försöka!? jag SKA ffs) men får nog lov att avstå från teatern -,- så jag inte blir sådär myspys som förra onsdagen igen.. m poor me.. jag förbannar mitt numera obefintliga immunförsvar som förut brukade svika mej max 2 ggr per år.

Jaja nog klagat ! På Fredag har jag studiedag och sen är det lek med jimmy + marknad på schemat, i helgen är det faktiskt 1 år sedan jag sov hos honom för första gången <3 Minnen säjer jag bara, och jag skulle INTE säja nej om någon gav mej chansen att få återuppleva den helgen igen.... uff....  Slänger in en bild från den helgen:


image82 Svart & svår.....15 år ^^

image85 Tröjan jag blev helt kär i på marknaden och köpte <3


RIP

Kurrsson är död </3

Kursson är död, sedan en vecka och 3 dagar tillbaka. Själv fick jag veta det först igår, vilket är rätt självförvållat & förståligt då jag och min farmor inte pratar i telefon mer än 3 ggr per halvår (MAX).
Lördagen den 22.a September hade han kommit in med grova andningsvårigheter och uppsvullen hals dvs. den lördagen vi såg 'Du Levande' . Farmors kattmentor Lousie tyckte att de skulle åka till veterinären i Vilhelmina, så av bar det. Farmor följde aldrig med in i rummet Kurrsson undersöktes i utan lär Louise göra det. De gav honom en lugnande spruta och började undersöka. Efter fem minuter återvände Louise, helt tårstimmig och sa ' Vi tappade honom'.  Han hade bara rasat ihop på undersökningsbordet. Min farmors bäst kisse, som hängt med i så många år, som jag flög upp med till dem julen 1997 när jag precis hade fyllt sju dog, bara sådär, knall och fall.
Om detta kan man antingen skaka på huvudet och tänka 'det var ju bara en katt' eller ha förståelse och känna att även en katt's bortgång skapar tomrum. Själv blev jag väldigt bestört och ledsen, men det visade jag såklart inte.
 Farmor var helt tårögd när hon berättad det så det smärtade endel, för den katten har verkligen förgyllt hennes vardag. </3