Sista September 2007

image81


Tack för den här helgen Jas, Jmp & Jimmy <3 
Ni är bäst.

Frukost


image79


Jag ÄLSKAR GI-kost!
För er som blir suktade kommer receptet här:

Dinkelgröt med rvinaäpplen, torkade aprikoser, kanel och lingonsylt.
1 portion

1,25 dl Dinkelgröt
2 dl Vatten
2 små rivna äpplen

1,5 dl vanilj youghurt
0,5 msk kanel
6 torkade aprikoser
2 msk lingonsylt

Låt gröten koka upp, låt det sedan småputtra i 5 minuter - gröten blir väldigt klumpig och fast vill man ha mer lös får man ta mer vatten. Blanda gröten med det rivna äpplena och häll det i en djuptallrik, häll youghurten runt om gröten och klicka på lingonsylt, pudra med kanel och klipp aprikoserna i smala strimlor. Voila - klart.

(måste varna er som har känsliga magar..)

Good News

The Cure kommer till Sverige den 2 Februarie 

-  Är vi i himmelriket nu jas & jimmy?


.....Jag är det i varje fall....

Shopping ;D

Idag shoppade jag äntligen med min mamma, det blev ett par gråsvarta stuprör från Gul&Blå och två par strumpbyxor i färgerna lila och vit och ett par gråa strumpor och ett par knästrumpor! Känns väldigt trevligt att ha det överstökat, snart får ni se mej i jeans igen folks ; ) Bättre sent än aldrig!

Imorgon har vi vår enda skoldag utan fysiska aktiviteter, skönt me say, sen efter skolan skall jag ner till optikern och fixa nya glasses och köpa "hårkontroll" (som verkligen ALLA snackar om, är det verkligen så bra...?) och så var det något mer och sen på kvällen är de vattengympa som gäller ^^

Känns helt skumt att redan Måndagen har gått, betyder att det snart e helg igen :D Men nu är de hoppisäng som gäller!

Godnatt <3

Föda

NU
vill jag
ha helg!


Jag skulle kunna somna i stående läge nu, seriöst, jag har skittråkigt och är helt utmattad, orkar inte ens lägga långa benet över korta och fliffa iväg på vattengympan idag.. illa.. men i morgon har jag sovmorgon iallafall till ellva och sen skulle den kvinliga Vampyrhalvan komma och leka med mej =D Misstänker att hon kommer ha väldigt svårt att hålla sej för skratt om hon skall kika på när vi har afrikanskdans (som jag HATAR).
De är sånna tillfällen jag saknar Julias närvaro väldigt mycket,  när man skall hålla på och dansa och ha sej, vet att hon hatar de lika mycket som jag.. yff </3


Sitter och fösöker komma på vad som skall ätas idag, är det nån som har något förlslag?
me wants candy >________________<  och en näsplupp - skall nog be min kära pojkvänn om de på saturday..


Microvågsugn

Såhärva:
Jag har aldrig varit direkt enagagerad i skolan,dess miljö och tillgångar (med undantag för den korta period jag var elevrådsreprensentant i sjuan). Men så plötsligt i förrigår när jag satt och planerade min frukost för gårdagen så slog det mej att något speciellt jag och säkert många fler i klassen verkligen skulle ha användning för är en micro. Så jag tog upp det på klassrådet idag och som jag trodde så var jag inte den enda som ville det, och av en slump så hade Jannike en gammal micro stående hemma hos sej som hon med stor säkerthet trodde sej kunna få låna. Och om det inte skulle vara grönflagg så hade även Carro en - LYCKOSKRIK på det! Helt perfekt ju om man vill ta med sej lunch eller så till skolan. Så förutom en vattenkokare skall vi alltså "få" en micro =D Galet bra!

image78





(och jag undrar hur de är med mariah & hennes halsmandlar...)

Vattengympa

Hi folks.

Idag har jag och Jas prövat på vattengympa på Säbyhallen i Salem, det var väldigtväldigt jobbigt och kroppen kändes som en blytyngd när man klev upp ur vattnet. Och för er som inte vet vad det är (hostpojkvännhost):

" Vattengympa

- Kondition, smidighet och styrka utan svett.


En härlig stärkande träningsform där du utför gymnastikövningar i vatten till musik, med en instruktör som inspirerar och visar övningarna. Detta är en träningsform som är väldigt skonsam för kroppens leder samtidigt som den är väldigt effektiv. Både konditions- och muskelstärkande."

 
Nu vet ni.



Idag var jag duktig igen, jag kan de där med att komma i tid till skolan... jag vaknade av att min väckerklockan stod  på min mage och stirrade på mej, i panik satte jag mej upp och såg att bussen upp till skolan skulle gå om 7 minuter (klockan var 08:24) inte bra.
När man i sömnen stänger av väckarklockan och glömmer ställa tillbaka den då är de fan illa, borde jag gå & lägga mej tidigare måntro eller införskaffa en bättre väckarklocka?

Hmmm....  Om några dagar får jag pengar iallafall, och mamma har (med risk för att leva upp till ryktet om att vara bortskämd) lovat mej en shoppingtur i Sthlm nästa Måndag :D Det jag vet helt säkert är att jag skall köpa ett par RIKTIGA jeans, och med riktiga menar jag inte ett par som är en strl  för små så man behöver sy på en extra knapp eller för stora så man inte klarar sej utan skärp, och heller inte ett par som 2 år gamla, och defenitivt INTE ett par av märket cheap monday. Jag vill ha ett par jävligt slimmade med rätt normal midja, inte allt för dyra - KANST DU MIR HELPFEN?!

- Intresseklubben överbelastas återigen av information.

Mina brön'


image77

Nam-nam-nam

Och imorn blire vattengympa... HUGGA



Made's helg

Och nej jag vet att de är mer än 3 dagar sedan jag skrev något men suget har vart noll komma noll + att jag har haft mkt annat för mej (hör & häpna).

I Fredags sov Cascolajnen här, det var trevlans. Vi käkade dipp & grönsaker & kollade på en fin film, eller jag kollade på film, Carro somnade efter en halvtimme eller så vilket var synd eftersom att det dels var segt att kolla själv och dels för att det var en bra film. Om någon skulle bry sej så hette den Noel.
Men innan dess var vi 2 + valpen i Stan´ på Jas vernisage, fett fina bilder alltså - de går att beställa om någon skulle vara intresserad och man ser utställnings exen på
http://sanguise.bilddagboken.se/ datum den 14 September. Smygreklam här nu va, hoppas hon inte har nåt imot de ^^ Weeeell

På Lördagen så vaknade Carro åtta men jag orkade inte riktigt med det så jag somnade om till ellva ^^ mm.
Sen så blev de gröt för hela slanten och otroligt nog så verkade Carro gilla min GI gröt (: Lite roligt sådär.
Vid halv två tuffade hon & någon minut senare kom Chimmy <3. Efter att ha stimulerat hans O.C abstinens så bar det iväg på cyckelpromenad ner till affären, det skulle bakas Pizza. Det blåste så sjukt mycket att jag höll på att flyga av hojjen. Måste få nämna hur snygg Jimmy var på min nya GIGANTISKA blåa cyckel. Jävla kärring<3
Väl hemma så fick mamma nåt skumt jävla ryck och lät plötsligt Jimmy sova över (OMFG), så vi spenderade kvällen åt godisätande (DUMDUMSILLSILL) och filmtittande - vi såg 40 Year-Old Virgin som defentivt är värd att klassificeras som ett 'Mästerverk' som SVT valde att göra -.-
Sen vare sova som gällde!

Igår åkte jag in till Stan´ igen (woho inte likt mej att  vara där 2 ggr på en vecka). Mötte upp Vampyren (den feminina vampyren) och gick på orientalisk basar, fikade och åkte sedan hem till henne. Kollade på en tredje del av Epic Movie som sög ANUS, sedan kom Jas's  pappas & hans polare hem och trodde sej vara musikaliska och började spela & sjung & ha sej i vardagsrummet... vi evakuerade in på Jas rum. Där blev vi sittande över en timme och sen beslutade jag mej för att ta mitt pick & pack och dra mej tillbaka mot hooden. Det var en rätt seg eftermiddag men också väldigt skön att bara vara och inte behöva försöka vara trevlig. Jag älskar min Vampyr trotts all skit..

Idag så missade jag skolan eftersom att jag var dåligt informerad om hur dagen var upplagd, så istället för att sitta på föreläsningar så har jag bakat bröd och hade skumma konversationer på msn med folk ^^


Smartass

Jag måste vara efter...eller bara ointresserad, fast det första låter mest troligt men gottfolk
- det är faktikst idol 3 dagar i vecka.

WTC

Anledningen till att jag inte skrev något inlägg igår var att jag var helt slut i hela kroppen, efter en hel dag i skolan på en vecka. Jag kröp ner i badet, kollade Idol, Aveny tre (eller vad de heter) och lite av House och ännu en dokumentär om 11 september 2001. Den här gången handlade det om vad det hade blivit av de kvinnor som blev änkor till brandmännen som omkom i WTC, de hade fått ruskigt mkt pengar. Och det var typ förrgår då jag såg filmen "11 September - Dagen som förändrade allt" som jag fick in att det verkligen hade hänt, att 3000 personer avled för att nån terroristjävel till liga ville markera att de fanns, de väckte ett otroligt bekräftelsebehov, så jag ringde upp Jimmy och påminde honom om vad han är för mej (HEJHEJ TÖNT).

MHM fick slippa teaterlektionerna idag också eftersom att förkyldningen eller vad det är som bitit sej fast i min energi och min hals vägrar att ge sej... så jag hade inte skola förens vid tre, men innan dess vare kurator-time igen. Älskar det. Har aldrig träffat någon som förstått sej på mej så bra som hon gör. Som får mej ett inse saker så lätt som hon.. m-m.

Kvällensplaner blir att försöka gå å lägga mej senast tio och så skall jag kika på Idol & Topmodell Sverige om inte de krockar med varanndra...?


WTC

Kolla på trean.


Ellos

Jag blir så frustrerad!!
Igår satt jag i fler timmar och valde och vrakade med omsorg på Ellos hemsida.
När jag tillslut hade kommit fram till vad jag skulle köpa för varor så får jag se att de kommer levereras den
25 September, 25 Oktober och 10 December. Hur tänker Ellos? De får väl förfan se till att skriva ut att de har fullt upp nu och att det kommer ta minst 1 månad för de flesta klädesplagg att levereras till köparna? Man blir så omotiverad att ens försöka fortsätta kolla när det blir sådär..
Men iallafall, om någon som läser den här bloggen & vet vart jag kan få tag på varorna eller varor som liknar dem här nere på bilden för ungefär samma kostnad får ni jättegärna höra av er!

image76

1.  Stickad kofta med knytband 349 :-
2. Stickad Cardigan/Klänning Grå, Ballongform ner till, höghals, går till ovanför knäna 299 :-
3. Stickad knälång brun klänning 99 :- (199:-)
4. Tjocka gråa strumpbyxor 99:-

Hybrid Moments

Asså, det finns inget att skriva när man är sjuk.
Det jag har hunnit göra hittils är att sova till halv tolv, vilket var väldigt skönt, men när jag vaknade så hade jag yrsel men sket i den och gick upp och gjorde gröt och macka, sedan har jag plöjt 3 avsnitt av O.C, krigat med Jimmy om en helt sjukt respektlös sak också och gjort mej en kopp chai-te med skummad milk och kanel på toppen. Intresseklubben sprängs av överbelastning, för att citera Knappnytt.

Jag funderar på att gå imorgon men jag vet inte hur klokt det skulle vara egentligen med tanke på att vi har 3 h fysiskteater första lektionen, jag känner mej så grymt slapp och slö när jag sitter hemma och degar hela dagarna. Jag har lixom gjort det sen förra Onsdagen. Men jag tror ändå att jag går imorn, kollade visst fel på schemat  - de är på Onsdagar vi har fysisk teater i 300 år.. blä... mitt sug för teater just nu är verkligen noll komma noll dels för att allt vi gör nu är repetition för mej som gjorde halva teaterkursen på frysen förra hösten och för att jag är så opeppe på teater förtillfället så de är pinsamt >< MEN det går över. Sen så rycktas det ju om att Cascolajnen saknar mej, otorligt nog, också har jag lovat Emmatösen lunchsällskap imorn!

Jaja.. skall väl fortsätta konversera med Jimmy (jmp) som btw fått mej att börja gilla The Misfits :D
Bara för att han är bra...Jimmy alltså...

Counting days

468 Days Left
(- 1 år 3 månader och 11 dagar...)


image75




(sen jävlar...)


Bad day

I dag är en dålig dag.
Och jag tänker inte ens försöka skriva ett någolunda vettigt blogginlägg.
Någon jag behöver just nu får jag inte träffa.
Någon jag behöver nu vill inte träffa mej.
Någon jag behöver nu jobbar förmodligen.
Någon jag behöver nu finns inte tillgänglig.
Jag behöver någon som inte är min hund eller mamma.
JAG BEHÖVER NÅGON.
(jag behöver min pojkvänn)


Jag har inga planer alls för idag, och de är väl bra iof eftersom att jag inte är helt frisk ännu men rastlösheten + detta urusla väder drar ner en ännu mer. Menmen, jag ska väl ta och gå och duscha och sen kika lite mer på ellos sida eller nåt...

Adjö

En vecka

Jimmy tog nyss tåget hemmåt och här sitter jag nu själv en lördagskväll och ugglar, illa? Ja.
Inte undra på att jag känner mej värdelös här i min ensamhet då jag under nio månaders tid kunnat umgås med pojken med stort P när som helst, var som helst, hur som helst. Hatar detta.
Idag har vi iallafall degat, pratat, tagit igen förlorat gos, vart ute och gått, ätit mat, pratat lite till och sedan var det åkahemtajm. Fick höra av mamma att det var OK att vi träffades under samma omständigheter här om en vecka igen. Jippie verkligen... Det kunde vart värre men de är rätt illa nu med..
Men om 2 veckor får jag iallafall sova i Nykvarn igen vilket var en stor lättnad o efter det så får vi se hur det blir med allt. Än så länge så får vi inte ses på veckodagarna alls, bara helgerna. 
Att få vara i Nykvarn är något jag saknar enormt mycket, man blir som beroende av varanndras närhet och när man inte får den i så stora mängder som man behöver mår kroppen dåligt... 
[jagfattarintehurhontänkerdethärhållerförihelvetteinteilängdenmankanintehålla2människorifrånvaranndrasåhär]

Men nu är det bara att vänta som gäller.. Och under tiden kan man tex sysselsätta sej med O.C maraton ^^

Jag är sjukt trött, och det beror förmodligen på att jag inte är riktigt frisk ännu så jag skall försöka lägga mej innan tolv idag, måste bara få prata lite först med Jimmy på msn <3
JUSTE :D mamma sa att jag hade 400kr kvar på ellos att handla för och att jag sedan fick välja ett plagg till därifrån, gladde mej en smula, nu är bara frågan vad jag vill ha för nått (:

Passar på att kasta in en bild på världen bästa Jimmy som jag tog när vi var på Oaxen för exakt 4 veckor sedan.
image74

Jag älskar dej


Frukost 10:nde September 2007

Hallåjs.
Jag sitter och pressar i mej min frukost här framför datorn, vilket inte händer allt för ofta numera.
Dagens frukost består av Fiberhavregrynssmoothie och Rågbröd med ost, keso, kalkon och spenat -inte äckligt!
Jag älskar mat, och att äta.. jag skulle aldrig kunna få någon ätstörning just för att mat är min stora last, jag är inte ett dugg kräsen ( - fråga julias mamma ;D ) trotts att jag fördetmesta saknar båda smak och lukt på morgnarna (jag är väldigt allergisk mot ett antal grejer och det artar sej mest när jag just har vaknat) så äter jag gärna en frukost size Xtra Large  ^^ Inte konstigt att jag ser ut som jag gör, men där har vi ännu en grej som är bra med GI Metoden, man får äta mycket med lågt GI utan att det gör någon skada på kroppen och så håller man sej mätt väldigt länge.
Nog babblat, jag vet att det enda mitt jidder om mat och mitt misstycke om min kropp väcker är irritation hos samtliga läsare... så jag kniper nu!




Om någon timme kommer Jimmy och vad vi hittar på idag vet jag inte ännu, tar igen förlorad tid förmodligen <3

Heartbreaking

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2032772310


Jag blir djupt berör av de där bilderna, det enda som går runt i huvudet är :"hur fan kan människan vara så ond? vart gick det fel någonstans? vad har de där djuren gjort för att förtjäna det där?"
Och endå klarade jag bara av att titta i en knapp minut.
De som orsakar sådan skada på djuren borde verkligen tvingas gå igenom samma sak själv.
De borde själva bli slängda i en sopbil och malas ned till slamsor, de borde själv luras att äta förgiftad mat, de borde själva kapas av bollarna i vaket tillstånd utan bedövning och allt vad de stackars djuren måste stå ut med. FYFAN för människan. FYFAN.

Hjärtskärande det är vad det är.

image70

Kusatta Umi De Oborekaketeiru Boku Wo Sukuttekureta Kimi

God eftermiddag, folket.

Idag är det Fredag och jag är fortfarande sukhäst. I morse när jag vaknade, efter en natt av apdåligsömn, hade mina läppar typ bestämt sej för att vara bångstyriga och tro det eller ej, torkat ihop med varanndra så jag fick typ "tvinga" upp dem. Mycket tillfredsställande, njutningsfaktor 100 verkligen.
Jag pimplar te för fulla muggar och försöker få tiden att gå på bästa sätt, hittils har man plöjt några avsnitt med O.C och nu har jag planer på att lägga mej i badet.

 Imorgon kommer pojkvänn hit
 :] Helt stört skönt, jag hoppas allt ordnar sej efter helgen, det borde det.. på något sätt.. det borde det.. innan höstlovet skall allt vara bra, om en viss någon skulle kunna börja försöka sammarbeta och inte motarbeta skulle det lätta på på saker och ting betydligt mycket.

image69
(fatta att vi är usnygga hela tiden.. speciellt efter muskialluppvisningar och med bananer i käften)



JUSTFAN!
IDAG ÄR DE 3 ÅR SEDAN CALLE Å "DARKEN" VAR I ÄLTA XD LOL

Sockerfri Oboy


image68


Jag säjer varken Bu eller Bä.
Pulvret var gott outspätt, utspätt smakar det bara mjölk.

Müsli

Tänkte tipsa de som har orken att enagagera sej i sin kost om en mycket god müsli jag knåpade ihop igår:

3 dl Rågflingor
2 dl Vetekli
1/2 dl Pumpakärnor
1 dl Linfrön
2 dl Solrosfrön
2 dl Nötter av alla dess slag (jag körde på hasselnötter & valnötter)
1/2 dl Russin
1/2 dl Torkade aprikoser
1/2 dl Fruktsocker
1/2 dl Kanel

Sätt på ugnen på 200 grader. Hacka nötterna, russinen och aprikoserna så smått som behagas och blanda allt i en stor skål, strö sedan ut det på en stor plåt och skvätt ner det med vatten. Rosta sedan i ugnen i 15 minuter. Man kan  utesluta frukten om man vill.
Blir kanon gott.



Idag är jag sjuk, första gången sedan i Maj och känner mej nästan lika eländig som pippijåglen här nere.
Mitt annars välfungerande immunförsvar har återigen svikit mej, numera blir jag småsjuk lite då och då, förr i världen såg det minnsann till att bara låta mej drabbas en gång om året, på sin höjd, Okej att jag var nästintill döende då men iallafall.  Jag antar att jag har haft tur men det gör inte saken mindre jobbig.  Och min handledare måste tro att jag är "fejk-sjuk" efter som att jag igår bad om tillstånd att få vara ledig idag men nekades det.. så är dock inte fallet, jag hade faktiskt feber tidigare idag och min hals är inte sammarbetsvillig, sen så vill jag inte vara sjewk i helgen då Jimmy kommer. Och sen så har jag jävligt ont i högra skuldran också, massage nån...? 

image64




                                                  







Är det bara min msn som inte fungerar...?

Skolfoto

Så har man haft skolfoto då för 12 året i rad, porträtt fotot blev helt kasst. Förutom att jag såg ut ha blivit vändstekt i en stekpanna så tvingades jag (som vanligt) att vinkla huvudet så hakan och halsen skuggades och jag fick årets dubbelhaka. Fy.
Nej det blir väl som alla andra år att jag tvingas skrika å slåss för livet för att få mamma att skicka tillbaka kortjävlarna. Fast alla andra i min söt klass sa gång på gång att kortet blev "jättefint" -,-
Men de är 91.or så de har säkert inte helt utvecklad syn ännu? (HAHA jag är så hemsk med mina 11 dagar) Det känns förvörigt fett konstigt att bara vara 26 dagar äldre än Jimmys lillasyster som började i vår klass i Fredags :S
Fast hon är fett snäll & söt så.. Och appropå Jimmy så kommer han hit på Lördag :D Längtar jätte mycket!!

Igår när jag stod och diskade så hade jag "SLUTA tvila skiva part II" på i vardagsrummet, då spelades Utan Din Andetag och Falling Away Wth You, plötsligt kom jag på att jag skall se både Kent & Muse - de två banden som betyder sjukt mkt för mej, ja kors i taket. Men nu är jag skit trött och skall vila en stund till mamma & jann kmr hem med Timmy <3. Han fick åka hem en dag tidigare : )

image63



Skolfoto redo, fin va? (lägg märke till mina knästrumpor som jag tillslut vågade sätta på mej)


<3







JAG ÄLSKAR THE CURE!

Malin

jag vill ha hem dej nu.
10 månader är alldeles för lång tid.
rymma till texas nån?

3 månader

Så länge jag har vetat om dej har jag hatat dej.
Och jag kommer förmodligen alltid göra det, för att du nästan lyckades ta honom ifrån mej.
Och för att du ser (eller såg) perfekt ut och har (eller hade) allt jag vill (eller ville) ha.
För att du fick honom att förändras och skita fullständigt i mej.
För att du bara trasslade till det för mej (för dej?).
Mina aggretioner togs ut på dej istället för henne, men vad spelar det för roll?
Skillnaden på er två var att hon ångrade sej och inte du.
Jag kommer alltid hata dej, blonda människa.
"hata är ett starkt ord" "man skall inte dömma någon man inte känner"
Jag vet vad jag känner och jag dömmer inte, jag vet.
Och det är inget du kan göra något åt,
och förmodligen spelar det ingen roll heller för så vitt jag vet så är du inte en av mina få bloggläsare.

Bilden här nedan tecknade jag en regnig sommarnatt upp i Norrland och jag har döpt den till "Ärrvävnad".
Det är inte jag som håller honom i händerna, det är du, flashback kallas det.

image65

Att gå vidare är förfan inget man gör i en handvänding bara.....


Lila Knästrumpor?

Och hur jag skall kunna gå i ett par skor i morgon misstänker jag blir en gåta utan svar. Skavsåren jag fick av Cascos gympadojjer igår har utvecklats till blåser som vätskar och de sträcker sej numera över nästan hela framdelen nedanför nageln av mina två ringtår. AJAJAJ.

Dagen har vart förhållandevis bra, enda dagen på veckan som vi i ESTA 1 inte behöver anstränga oss fysiskt.
Efter skolan tuffade jag till Tumba och där möttes jag av mamma och Jann.
[Jävlar i mej vad det regnade när jag knallade från skolan, hade jag inte haft min underbara jacka så skulle jag blivit väldigtväldigt blöt.]
Vi handlade massa jävla grejer på Willys XD Allt får inte ens plats i skafferi och kylskåp, vi handlade ruskigt mycket men de är bara till min fördel för nu kan jag göra årets mumsigaste frukostar och stå mej fram till skollunchen ( =
I morse var det gröt på rågflingor, salt och vatten med torkade aprikoser och rostade solroskärnor. Smakade inte speicellt roligt men mätt blev man. Intresseklubben antecknar..

Och lillskiten får komma hem på torsdag :D YAAAAAAY

Men nu är de utklurning på vad för frukost & middag man skall hitta på imorn och vad för klädsingar man skall ha på sej på skolfotot som tas kliskan tio imorgon.. kan man ha lila knästrumpbyxor?


Annorack

image61

Nya jackan å halsduken, snyggt?

Höst-shopping

Hallojsan!

Jag är nyligen hemkommen från Södertälje, har traskat runt på stan' i närmarebestämt 3&1/2h och nu mår mina fötter sämre än sämst.

Jag hade mitt första riktiga gympapass på ett år idag och det kändes kan jag lova. Nog för att jag har dålig kondiss men såhär dålig trodde jag inte att jag hade, måste verkligen göra något åt den innan det blir en anstängning att bara resa sej upp från en stol. Vi började med att delas upp i 2 lag och det sattes ut koner på hela golvet, de som vad sk "ettor" skulle springa och välta ner alla koner och "tvåorna" skulle samtidigt ställa upp dem, vi hade 90 sekunder på oss och skulle göra övningen 2 ggr. Jag anatar att jag såg ut som en tomat i slutet av det hela... Sen var tanken att vi skulle springa en runda på 1.2 km (lika långt som jag kubbade i sommras uppe i norrland) men vi lyckades självklart irra bort oss å hamnade i Tveta området ^^ Bra att absolut ingen har koll på regionerna runt skolan. Skitjobbigt var de också plus att mina gympadojjer var någon annanstans än på mina fötter förtillfället hade jag tvingat på mej Casco's pjucks som hade ätit upp överskinnet på sex av mina tår... menmen man kände att man gjort nåt bra när vi var klara iallafall!

Efter skolan drog jag, Casco, Valpen, Tess, en tjej från Teater3an (Magda) och en tjej från Teater2an (Carro) ner på stan, Valpen lämnade oss vid Centralen medan vi fortsatte till Nova. Vid tre ringde mor min och jag mötte henne i Luna Gallerian. Vi följdes åt till Akademibokhandeln och införskaffade 2 böcker om GI-Kost. Sen skulle hon till någon ortoped och få en korsett, lagom till att vi lämnade bokhandeln började det hagla och spöregna utav bara helvette.. som jag skrivit tidigare - man märker att hösten är här nu. Efter besöket hos Ortopeden traskade vi ner till Kringlan och eftersom att korsetten som skulle kostat runt 1.500 var gratis för mammas del fick hon nått slags generös-ryck och köpte både höstjacka, knästrumpor, halsduk och armand åt mej! Jag är JÄVLIGT tacksam för en sånn här jacka har jag velat haft en längre tid och nu när jag hittade den så var den rätt billig också, kostade bara 499. Tack mor.

Nu nalkas middag här snart om en stund, det blir Fulkornslasagne med Spenat & Nötter och en sallad bestående av vitabönor, kikärter och blackeyebönor. GI är inte så äckligt som de flesta fått en uppfattning om.

Juste, ang. Timmy - de kunde trotts den stora skadan på laga benet på lillskiten<3 , nu har han fått en metallställning (en sånn som julias mamma hade i armen då hon bröt den) in opererad i benet som han skall ha i en månad, sedan tas den bort och efter det kommer det dröja ytterligare några veckor innan han är helt återställd. Mamma ringde nyss och han mår bra, han kan till och med stödja på benent, det glädjer mej nåt enormt att höra.
Timmy kommer alltså bli bra<3 TACK SOM FAN!


Strömsholm

Jag sitter här och har precis klämt i mej massa GRÄDDGLASS med chokladsmak [:
Imorgon börjar mitt "nyttiga halvår", jag skall alltså ha ett sk. godisstopp, ja du läste rätt, ett sånnt man hade när man gick i 5an och sedan fick 1000 kr för om man höll det (det gjorde man dock aldrig men likväl fick man 1000kr). Mamma börjar jobba imorn också, det är första gången på 8 år för hennes del, på Säby Motionscenter som hon och jag skall börja träna på snart, jag vill börja på Power Yoga ffs men tiderna de undervisar i det är crap så vi får se om det blir något med det. Lär vara sjukt jobbigt men eftersom att jag vill öva upp min vighet och sluta känna mej som ett fläskberg så är de förmodligen värt det. Sen så skall vi + nån av mammas vänner börja på Friskis&Svettis här i Rönninge också har vi teater 3 dagar i veckan å idrot 1 gång i skolan.. kan funka?
Hmpff.. de får vi väl se

Denna vecka har verkligen sugir rätt igenom, de dagar jag inte saknat Jimmy har nåt annat jobbigt hänt, typ som idag;

Mamma och jag skulle cykla till Tumba och kika på H&M. Timmy satt som alltid i mammas cyckelkorg och det gick hyffsat bra att köra honom tills de skulle upp för en backe, då fick han nått spel och tog ett skutt ur cyckelkorgen och blev hängande i kopplet som en strypsnara och åkte in i cyckelhjulet som fortfarande rullade.

Jag hörde två skrik, först från Timmy som ylade värre än någonsin och sedan hördes från mamma "JÄVLARJÄVLARJÄVLAR". Älsklings högra bakben hade åkt in i hjulet och var helt av, de stack ut typ 4 cm ur huden och resten av benet hängde helt slappt. Det blev till att desperat ringa mofar och be honom hämta oss och därefter 118118 (som jag skall stämma.) och försöka få nummret till någon djurklink som hade akutmottagning, efter 6 struliga samtal hit och dit hittade vi äntligen en. Morfar kom efter cirkus 20 minuter och vi körde rakaspåret till Kungenskurvas djurklinik. Där tittade de till benet, gav honom en spruta med lugnande och slussade oss sedan vidare till närmsta öppna akutmottagning som var specialister på benbrott. 
Timmy låg hela tiden inlindad i en handduk och såg allmänt jätte ynklig ut, här trodde jag att allt skulle vara över så fort vi kom fram till kliniken vi hade blivit rekomenderade men icke.
Väl framme (vi fick åka 14 mil till Strömsholm som ligger 2-3 mil utanför Eskilstuna) fick vi först vänta i 45 min i väntrummet sedan fick vi ett eget rum och väntade där nån timme. Allt gick otroligt sakta och jag var livrädd att de skulle komma och säja att de inte kunde göra nåt eftersom att det är en så pass stor skada på ett så litet djur, men det bestämdes att han skulle röntgas också fick han en tredje spruta (andra sprutan fick han precis när vi kom fram i muskeln i benet) och namnbricka. Han röntgades och de bestämde att han skulle få opereras imorgon förmiddag, om det går, det kan vara så att hans ben är för skadar invärtes också. Går det inte vet jag inte vad jag gör.. jag har aldrig älskat ett djur så som jag älskar honom, han är lixom min bebis och har vart det sen den 7 Maj då han kom till oss. Tycker så synd om honom och den smärta han måste fått utstå idag ;____; Hoppashoppashoppas att de kan laga benet, då är läkningstiden btw 9-12 veckor.

Håll tummarna för mej?

 image60image59
Min tappra lilla vovve <3



Morgonstund...

.....har i varjefall inte guld i mun.

Jag har just ätit frukost framför teven i mitt rum (<3 älskar min plattaväggteve) men har nu övergått till gårdagens bottenskrap av  godiset jag kostade på mej, brilliant start på dagen verkligen. 
Just nu sänder de Landet Runt som pinsamtnog är ett av mina favoritprogram, JA jag har tydliga tantdrag redan nu i 16 års åldern ^^ De flesta repotagen är inspelade för bara några veckor sedan men gosh vilken skillnad klimatmässigt, jag saknar redan sommaren och de få dagar det var sol.
Känns helt hemskt att kommande månaderna kommer bestå av regn, blåst, kyla, snö, gråväder och slask.
 - Hur skall vi klara oss igenom detta? Det var ju förfan nyss -20 grader och massor av snö. Det enda som är "bra" med detta är att man får ha på sej massa fina höstiga kläder, oh appropå kläder så skall jag strax ta mej en titt på ellos hemsida efter en höstjacka, eftersom vi returnerade massa av de vi beställde sist så har jag lite drygt 400 kr att handla för kvar - inte jobbigt (;

Om man skall sammanfatta sommaren så måste jag säja att den var rätt.. trist, mkt för att Jimmy jobbade bort den. Men det fanns fina dagar också tillexempel första natten på sommarlovet då jag, Jmmy, Cicke & Johanna var ute å lallade i nykvarn till runt två, och despa-dagen med signering och köande, och dagarna vi fick låna Jimmy morföräldrars hus, och natten då jag och Jas hittade en skumfylld fontän i södertälje och alla besök på Oaxén och alla ljummna sommarkvällar i Nykvarn..<3


image57 

"flicka med skumhjärta i sin hand"


Ny design

Jag är sedan många timmar tillbaka från vovvepromenaden. Hittade en annan väg till sjön och bryggan som var väldans mysig att gå, Rönninge är hör och häpna lite Älta pga. de enorma villorna som smällts upp på de mest opassande ställena. Man kännde tydligt att hösten är kommen nu också, jag fick tomtenäsa av att vara ute och gå i 1 h.. Och mamma är sedan två timmat tillbaka i tiden hemkommen från sjukhuset, mofinspruta i rumpa och mage igen + stöd korsett.. ryggont is the shit _ _ eller inte... Stackare men ett tag ville jag tro att det här är hennes "bakläxa" för vad hon tvingar oss igenom, men jag vill inte att hon skall ha ont för det så den tanken försvinner lika snabbt som den kom.

Imorgon skall vi cyckla till Tumba om hon orkar men tillsdess - GODNATT.

Passar på att kasta in en av många bilder på min sötnos, Timmy<3

image55





Har ni lagt märke till min nya design, vad tycks?

Rågbröd

( påbörjar nu mitt löfte om regelbundet bloggande, bered er på mycket ointressant fakta)

Har just avslutat en mycket sen lunch bestående av två toastar av rågbröd med haloumi, pesto, rökt skinka och någon äcklig ost som skall påminna om parmesan. Nu måste jag rullas fram altenativt köras på kärra för att ta mej någonstans. Jag har aldrig riktigt trott att det gör speciellt stor mättnadsskillnad beroende på om man väljer vittslabbbröd eller mörkt rågbröd när man toastar men nu har jag fått det bevisat för mej så i fortsättningen får det bli mörkt rågbröd. En långpromenad skulle sitta väldigt fint  men eftersom att jag är lat av naturen och måste ta vovve med mej som inte orkar speciellt långt går de nog bort.

Mamma åkte just iväg till sjukhuset så jag är vovvevakt hela kvällen, känner mej hemsk som sitter här och lovade honom en promenad för 30 minuter sedan, han kanske är JÄTTEbajsnödig >< ouff.. nej jag borde verkligen försöka rulla ut på en promenad nu. Klimatet är ju fortfarande inte något att hurra för så jag tvingade mamma att rota fram en jacka åt mej i förrgår, mossgrön och prasslig men den duger. Jaja, vovve gnäller, hörs senare.


image50

Sniggast i Rönninge eller?

Löfte


Här kommer ett 4 månader förtidigt nyårslöffte;
Från och med idag, 1 September 2007 skall jag börja blogga mer regelbundet, dvs minst 2 inlägg varje dag.
Önska mej lycka till...


Moshpit Open 2 idag också, underbart att ALLA är där men inte jag, och de som inte är där vill inte ens veta av mej.
Har jag uttryckt min missnöjdhet över att tvingas bära detta strypkoppel? Inte? Dåså..

Jag känner mej som en jävla fånge här på engelsbergsvägen och mamma är häxan som vaktar, jag får inte sova hos folk, jag får inte åka å träffa folken jag behöver, jag får inte vara med jimmy, jag får inte vara ute som jag brukade få, jag får inte ha msn på, jag får för fan knappt andas. JA det kunde vart värre men det här är illa nog.
Nu är det bara 7 dagar tills vi får träffa varanndra, inte alls lång tid men det är tiden där efter vi rädds för, skall vi tvingas utstå samma helvette som vi gör nu igen då eller? Eller skall vi få träffas "hela" 2 ggr i veckan efter det?
Det är ovissheten som tar kål på mej och alla begränsningar. Men jag antar att det inte spelar någonroll vad jag säjer eller gör eller hur jag mår just nu...

Har btw fått en ny cyckel... -.-

WLOM

It hurts so bad inside
Dialing into the payphone that's outside of the show
Cause everywhere I go my head is just a wreck
And it's no secret I've been dealing with,
But all I know is that I want to go

To the end of the line but it's obviously time
to stop this empty train and let somebody in.

A hundred thousand nights
Always moving to finally feel alright
But so unsure if it will endure

To the end of the line but it's obviously time
to stop this empty train and let somebody in
Cause even here tonight where I'm so wound up inside,
I know that it's time.





Mörka moln i horisonten som någon valde att uttrycka det en gång i tiden..

Imorn då? Moshfittaopen2.. ofta jag får gå också -.-
Seriöst, palla?