akrobatist - javisst!

(kan man säja så?)

Ehm ja.. jag är som alla redan vet ASSMIDIG, som en elefant i en porslinsbutik är en bra liknelse.
Idag levde jag upp till mitt rykte också.

Jag låg på Jimmys säng med benen mot ena väggen och huvudet och ryggen hängandes utanför (på mitten av sängen). Så upptäcker jag att min kjol sitter alldeles för långt upp så smart som jag är lyffter jag på underkroppen och på något vänster så glömmer jag bort att jag inte lutar mej mot något med huvudet/ryggen så till att börja med så glider hela jag ner med huvudet föra på golvet, efter att ha utstött någon form av bröl som fick jimmy att fråga vad jag hade för mej, så gör jag som en halv kullerbytta över mej själv för att sedan dunsa ner på golvet i liggande ställning. Det hela gjorde inte ont eller så utan var bara otroligt skrattretande så när jag komit på vad jag just lyckats med så blev de skratt/gråtkalas där nere på golvet ^^ Ja jag tyckte att det behövde uppmärksammas.

^^

Swing life Away

Meow.. (blues miss jazz<3)

De senaste 24 timmarna har jag spenderat på Oxaen i Jeanettes nys lya med henne och Fredrik och Evelina som sällskap. Trevligt har det vart, jag gör gärna om det inom en snar framtid. Oaxen är som så många andra platser där man har minst 6 mil till civilisationen, råkallt och äckligt på vintern och helt underbart mysigt på sommaren.
Igår regnade det hela dagen, speciellt då vi Jeanettes lilla Ford  körde från Järna genom Hölö, himlen verkade rent utav gråta och inte så lite heller, nej det regnade från tidiga morgonen till mitt i natten.
Vi körde förbi kyrkan och en massa minnen flög upp i huvudet på mej, jag ville skutta ut ur bilen och ta en massa foton men mitt motiv fattades mej och det var inte direkt ett bra tillfällen.

Det blev en massa prat under middagen, det mesta av det jag får höra nu vet jag redan men det gör likförbannat ont ändå. Hon är uppenbarligen säker på sin sak, och vad hon vill, och han det samma.
Det sorgliga i det är att de svänger åt olika håll. De vill inte samma och pappas hopp håller på att rinna ut. Jag och syster kan bara drömma om hur det var då, även om hon är för liten för att förstå enligt dem så vet jag att hon förstår allt som händer och man ser hur hon mår, hon har kommit i trotsåldern nu också vilket fördubblar smällen som slagit ned i henne, det gör ont att höra henne nattetid gråta efter mamma/pappa.. men jag kan inget göra _ _
Hjälplöshet suger..

Hm jaja.. när jag kom tillbaka till Södertälje gick jag och handlade nya linser och födelsepresent (sis fyller 6 på lördag), samt 4 nya navelpiercingar. De två smyckesaffärerna i Kringlan har rea nu så passa på, det finns massor med fint. Ena affären har allt för 19:- och hårgrejer för 9:- den andra har 50% på ALLT.  Underbart eller underbart lixom? Ångrar lite att jag inte köpte en lång halskedja i silver med ett rött äpple på dock =/ fanns bara ett kvar och de kostade bara 25 :-
Här har ni mina små älsklingar iaf:
image36image37image38image39


När jag kom hem så lagade pappa och jag tacos och det blev mer prat. Älskar honom<3
På senaste tiden har jag kommit på att jag älskar mina föräldrar, batteriföräldrar (ja du läste rätt) min syster och släkt väldigt mycket. Och appropå älskade personer så gjorde min Jimmy gastroskopi  i morse - ja när man kör ner en en slag med kamera på i halsen för att sedan petas vidare ner till magsäcken >< äckligt? EH ja.
Jag känner flera som gjort det och ALLA har sagt att det vart det hemskaste de gjort någonsin, och att läkarna ljugit innan och sagt attd et inte kommer kännas och att kväljningar inte alls är ett faktum. Jimmy hade spytt tydligen flera ggr ;__; stackare... fast jag tror personligen att jag var mer nervös än han ^^



Jaja.. snart kommer massa bilder på kritvit.bilddagboken.se från min korta vistelse på Oaxen.


Åtta timmar senare och flera tusenlappar fattigare...


 

Rarw,  jag är tillbaka nu, från Ikea.
Det blev en helkroppsspegel och en väldigt mystisk ram som jag skall sätta ett fotokollage i, sen så hittade jag också ett väggvitrinskåp i svart men det var slut förtillfället, de får dock in nya om 2 veckor så det får jag då.
Snäll mamma är något jag har iallafall. Sen så fick jag även en ny deo, två svarta lådor, ett nagelack, en bodybutter (som luktar choklad!!), en liten sminkväska, Ob.s nya och sist men absolut inte minst - en plattång :D
Plattången var en överaskning från mammas sida som jag egentligen inte skulle få ännu men Jann lyckades avslöja det så jag fick den redan nu =D Sitter och väntar på att Malin skall komma så att jag får testa dens plattningskvalitét, men kvinnan tycks aldrig dyka upp. 
Juste! Jag köpte en stekpanna åt pappa också ^^

Kvällens planer är följande; en tripp till Södertälje (är i Rönninge nu), måste köpa  en födelsedagspresent till lillasyster som fyller 6 på Lördag - vad ger man en unge som redan har allt och förmodligen kommer få en dock värde 1000 kr på sin 6års dag?! Ge mej tips folks!! Sen så skall jag också kika på ett navelsmycke att sätta i örat och eventuellt dra förbi Nova. Min mor är borta i kväll så om krull och jag vill ha mat får vi tillaga den själva ^__^ wiiiie kom nu malin !!!



Jag skulle lekt med Jessica imorn men tösen skulle jobba.. så är de nån annan som vill underhålla mej?


POWDERSNOW - PIEROTT <3333

Jag är en usel bloggare.
(jag funderar helt seriöst på att ta bort min blogg men nej, så roligt skall vi inte ha det.)

Idag är jag uppe omänskligt tidigt, man skall sova till minst tio på sommarlovet.. de är typ som en obestämd regel men nejnej, Fröken Madeleine Elisabeth Johansson, som min farmor brukar kalla mej, älgade med bestämda steg upp redan 25 minuter över 7
[Vit lögn - jag älgade inte utan snarare tummlade upp ur sängen och släpade mej in till badrummet för att ta itu med min näspiercing som trilskas med mej..]
Ehm... min pappa sa att de skulle komma bygggubbs hit vid halv åtta tiden och fixa bredband till någon, nu är klockan 08:55 och dom har fortfarande inte kommit.. känns strålande verkligen, ge bort sovmorgnar i onödan is the shit. M poorme poorme.. Jag borde gå och göra me i ordning nu och sy upp min klänning, för jag skall dra om typ 45 min... skall till IKEA idag (: och sen kanske de blir lek med Malin - JAG VILL BADA FFS!!! 

Och det suger att Jimmy jobbar, för de känns inte som att jag har sommalov alls när han inte har tid att ses annat än på helger (okej överdrift) och sen att jag inte har samvete att kuska omkring nattetid/kvällstid utan honom gör inte saken bättre.. ja jag är normal... nej jag är bara en underbar flickvän :)

(jag vill också med på Despairs Ray.. ;___;)


Bjuder på vyn från mina köksfönster, ME<3 SÖDERTÄLYEAH

image33

asian -

Your wrists really scared me....

(because
I've been there
I've done that
and
I have got the t-shirt...)



It takes a fool to remain sane

Om lite mindre än fyra veckor är det tänkt att jag skall befinna mej 67 mil här i från, då förväntas jag vara mej i Avaträsk som ligger uppe i Norrland hos min farmor och farfar.

Om detta hade varit för 10 år skulle jag redan nu, flera veckor innan avresan, varit upprymd till 1000 över att få åka upp, för det är någor jag gjort sedan jag var bara ett par månader gammal och det är ett av få ställen jag alltid har och kommer älska. Om detta hade varit för 10 år sedan hade jag redan nu, flera veckor innan avresan, kännt ångest över att behöva åka hem igen från farmor och farfar, för det här med att säja hejdå har aldrig varit min grej och jag har så länge jag kan minnas lidit av extrem separationsångest.

Men detta är inte 10 år sedan, jag är inte 6 längre och jag är inte alls glad Norrlandstrippen. Det kommer bli så annorlunda i år. Det blir pappa, Evelina, Ewa-Karin, Maya, Ludwig och hund också blir det jag, Mange och hans flickvän och slutligen farmor och farfar. Det brukar vara jag pappa, Jeanette och Evelina och Mange och farmor och farfar. Varför måste allt förändras så?

Jag kommer vara borta i ungefär 10-14 dagar, och det gör ont redan nu. Jag är så pass mycket med Jimmy att det blir jobbigt efter bara två dagar utan honom och eftersom att jag har varit ifrån någon jag älskade i mer än 3 veckor förut så vet jag vad jag kommer utsätta oss båda för. Ångesten har redan börjat smyga sej på där i bakgrunden, jag vill inte ens tänka på hur jag kommer känna när jag väl sitter där uppe och vet att jag är 67 mil, 1.25 flygtimmar och 7.5 biltimmar, ifrån människan jag älskar så otroligt och saknar smärtsamt mycket efter löjligt kort tid.

Men samtidigt måste jag tänka på hur mycket jag älskar min farmor och farfar, vilken trygghet de utgör för mej och att de faktikst början bli gamla och att jag kommer ångra mej in på märgen om det här av någon olycksalig anledning skulle bli sista sommaren där uppe med dem, dvs om någon av dem skulle gå bort. Och ja, jag är inte så klen att jag inte kan offra 14 dagar av 365 där uppe.
Det kan faktiskt bli väldigt lyckat också, förra sommaren var tillexempel en av de mer uppskattade, men som sagt det kommer ju vara sådan stor skillnad nu, från då. Jag har så många minnen där upp i från och älskar det med hela hjärtat verkligen och längtar upp 50 % av tiden, förbluffande nog.
Ingen sommar där har varit lik någon annan, sommaren 2005 var tex regniga nätter, modem-internet, tappra försök att få tiden att gå, magnus uggla och en väldigt svart period. Förra sommaren höll jag mej mycket inne på rummet där och ritade och skrev och saknade, men jag fick också för mej att jag skulle gå en halv mil varje kväll i hopp om att förlora lita fläsk - wehey  vad jag lyckades, nej efter 4e kvällen då jag tvingats plockas upp av pappa pga smärta i ryggen orsakade av fel pass skor la jag den idén på hyllan.


vi får se hur det blir iår, bara jag kan bestämma mej för hur och när jag skall åka så kommer nog resten gå bra.

Nog oroat, nu behöver jag upplysa alla läsare om gårdagen, då jag fick sommarlov.
Allt slutade kvart över tio - HEJ DÅ ES-FUCKING-BD1. Jag fick betygen på mina 5 ämnen och hittade sedan Stellan, jag mer eller mindre tvingade honom att vara kvar i skolan tills Jimmy hade slutat.
När han väl gjorde de - tog fan 2 h _ _ åkte vi hem till mej och hämtade lite saker, sen somnade Jimmy på min säng och då passade jag på att beställa ett sommarlovskort (:
Vid fyra tog vi bussen till Nykvarn och där underhöll vi oss med Simpsons fram till kvart i ellva då vi givk och mötte Cicke och Johanna. Vi fyra traskade iväf till Hökmossen och fastnade där ett tag. Sen började det komma massa fjortisar så då beslutade vi oss för att gå hem till Johanna. Hade en trevlig kväll med flera givande samtal, det måste vi göra om.. kanske då med lite trevligare klimat och lita tidigare (eller inte..?) ^^ vi kom hem runt två.

Och för alls som missat det så piercade jag och  Jimmy oss i Måndags ^^


Blood

Jättebra start på morgonen, verkligen.
JAG får en utskällning för att ha tagit sista toapappret....
vad skulle jag göra lixom? Springa 3 km till närmaste statoilmack klockan halv ett i natt? Nej jag tror inte de ._.

Och anledningen till att jag är uppes såhärdags är att jag skall leva upp till mitt ryckte som underbar flickvän (HAH TJENA) - jag skall följa med Jimmy som moraliskt stöd på provtagning (igen)..
Sen bär det av hem till gossens bostad och därefter till Södertälje, piercings på g fan..

I am hungry >>

Jag har behov..

Google is the shit

Förnamn: Madeleine


Efternamn: Johansson


Bor: Södertälje vs Rönninge
 vs

Favoritfärg: Lila


Favoritdjur: Katt


Gillar att: Umgås




fan för bloggar å test


Varför?!?

Hej alla fem läsare
Jimmy http://redpainteddiva.blogg.se
Julia http/gerdau.blogg.se
Lena http://prozac.blogg.se
Lollo http://justignorme.blogg.se
Natta hhtp://nnatti.blogg.se

Asså nej seriöst, varför lägger ALLA bloggare upp bilder på sin dagliga outfit?
Vad är vitsen? Är de kommentarfiskeri det är frågan om eller? Och desstutom ser alla nästan likadana ut.. (tunnika/klännning, väska,ballerinaskor etc) ORKA säjer jag bara.. och sen att blogga 10 ggr per dag?
Okej, endel av de där är kul att läsa men.. Jag hajjar inte riktigt...


eller så har man en pojkvänn som sjunger i duschen ^^


TV4 HD

Hallå alla tre läsare:
Jimmy
http://redpainteddiva.blogg.se 
Julia http://gerdau.blogg.se 
Natta http://nnatti.blogg.se 

Idag hade jag min sista dag i skolan, jag städade ur mitt skåp, slängde massa papper, skrev utvärderingar och lämnade tillbaka böcker. Mina två lektioner var svenska och matte, på den förstnämnda fick jag se mina alla provresultat under vårterminen (VG+) och på den andra drack vi saft och skrev utvärdering, fick veta att Jonna skall sluta =( det suger fett mycket för jag har aldrig någonsin haft en så bra (och inte minst tålmodig och vänlig) mattelärare, och hon var dock inte den enda omtyckta läraren som skulle sluta, utan också den unga-blonda-spillevinken-alla-talar-gott-om
Efter det så passade jag på att äta sista lunchen med Jimmy, och när vi kände oss så gott som klara med allt så bar det iväg ner på staden.
Jag har pengar (OMG) men vågar inte göra av med dem _ _ hittade iallafall en snygg svart klänning på H&M som jag av nån skum anledning ej köpte.. Jag vill ha nått nytt och fint till på Fredag, skall nog försöka kolla lite på torsdag efter jag vart hos pappa. Aja efter att ha dratt runt på JImmy ett tag så gick jag och klippte mej :D Cicke tipsade om en bra hårsalong som sades klippa bra, och mycket riktigt;



MY HAIR LOOKS SO FUCKING GOOD!


Mihi, luggen är väldigt mkt kortare och sneare och resten va håret utjämnat och kortare och fluffigare och
made-igare, bilder kommer inom kort laddas upp på bilddagboken (http://kritvit.bilddagboken.se)
Efter besöket hos Södertäljes bästa frissa åkte jag iväg till morfar och firade hans födelsedag tills för någon timme sen. Det var helt okej faktiskt, trotts att jag brukar ha så svårt för Johansson-släkten.
Jag tog bussen upp till pappa vilket var väldigt onödigt eftersom att den här kvällen är en av de finare.

Dagens vill ha;
Friis-väska
i ljusbrunt skinn som man kan ha över axeln oxh som rymmer lite mer än de flesta väskor
80tals solisar med typ gul smal båge

Och appropå ingenting så skall jag till nykvarn om ett par timmar, Jimmy är på Motley Crüe och hans pappa hämtar upp oss senare. Och imorn är de Onsdag, då blire hårfärgning för somliga som också klippt sej idag (: och på Fredag äre ju studentdax, OCH JAG VILL JU LEKA MED BL.A LINDA O CO DÅ men vi får se hur de blir med de!
Men nu skall jag flaxa vidare!


JUSTE! På tv4 gör dom nu reklam för TV4 HD-tv och som bakgrundmusik har de tagit Friday I'm in Love - The Cure. Sen så gör de också reklam för någon barngala på fredag och bakgrundsmusiken till det är Martin Stenmark - Ta Undelaten

ITAFTRS

Idag har jag solat för första ggn i år. Jag blev mer eller mindre tvingad/övertalad av Jimmy,  i nära på 1 h låg jag och svettades på en rosa fleesflit. Jimmy samsvettades brevid en stund sen försvann han in och så låg jag där helt själv, eller nej fel - det var jag och 47893564 myror. Nu fyra timmar senare har jag prickar över delar av magen, armarna och ryggen.. soleksem is the shit.

Ahmen imorn då, så skall jag först jobba (XD YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY) och sedan fara till Södertälje och piersa snoken igen och efter det drar jag å jimmy till sthlm å shoppar lite studentschliffs (: Mys.
Veckan kommer se ut på följande sett:

Måndag - se ovan
Tisdag - klippa mej
Onsdag - Färga hår
Torsdag - ?
Fredag - Jimmy tar studenten

Är de frstn nån som läser den här bloggen??