Diiiixiii!

Okej - jag suger verkligen på det här.. att blogga alltså.. de är typ så att när jag e ute på stan å inte e vid datorn så får jag ideér om vad jag skall skirva etc. men när jag går in på blogg sidan så blir jag SÅ JÄVL opepp på att skriva..
Vad beror det på? Att de har gräsligt ful layout här? Eller att min blogg är typ åretsfulaste? Dunno...

Aja.. de senaste dagarna har rullat, i tisdags fyllde pojken 19 och då vart de tårta och pizzaätning hos honom, kan rekomendera äggoch bacon pizza ^^ fast de låter fett growse.. sen så bråkade vi sönder kvällen om något som ändå inte blir av _ _ men sen så blev det bra och sen så "sov" vi.. 
sen vare onsdag å skola till fem, de tär på en kan jag lova.. när jag kom hem så fortsätta jag titta på O.C  
Och idag har jag bara slappat tills teatern.. som förövrigt går bra nu.. kan nog bli en hejdundrare föreställning..

Nått som suger som fan just nu är att jag typ har 100 kr eller nått sånnt att leva på resten av månaden -.- de svider en smula.. eller typ fett mycket.. nu har jag ju inte klädbrist iallafall.. men om de skulle vara så att de kanske kommer en eller ett par trevliga fester på tex påsklovet så kan det vara mysigt att ha nått att dricka.. och dricka är inte gratis.. aja kan förhoppningsvis snyllta på jimmy som är rik kisse nu.. 4500 kr...!
Jag fick iallafall en skinnjacka XD så jag ska inte klaga... men vafan..

Helgensplaner ser ut på följande sätt:
Fredag - skola, till stan med älsk
Lördag - Bio + middag i stan med älsk
Söndag - Sova?

ZZZzzz

herrejisses vad trött jag är >< skall nog gå och sova lite på jimmys säng ^^ - återkommer så att säja...

Misery

Åhmen (nytt användingsbart uttryck) vad jag hatar den här bloggen ibland, en av de fräsmta anledningarna till att jag slutade blogga var att många av inläggen jag laddade upp bara försvann och det var inte så speciellt kul när man suttit å knåpat i 1 timme och finally kännde sej tömd på känslor och att lufften var någolunda andningsbar så bara försvann det ut i cyber rymde _ _ nej uschusch..

Aja, nu är jag iallafall nyss hemkommen från Jimmy, spenderade i vanlig ordning hela helgen där. Inte illa alls.
Igår så fick vi för oss att tapetsera om rummet hans med affischerna, det blev mycket ljusare och lufftigare enligt mej, fast vi bara flyttade/tog ner ett par gamla affischer.. före det så tvingade jag med mej pojken ut i solen och så tassade vi iväg till Video affären (: Där har dom fett gott godis och sånna här as najsa klubbor man kan köpa i skolfiket. =P oj vad alla bryr sej ^^ menmen iallafall..
På kvällen så degade vi med godis/chips framför teven.  Förutom Sing a Long, extra Extra, en thriller med Huffen Grant så kikade vi också på japanska The RIng.. Jag avled inte..de var snarare Jimmy som gjorde det *0 v 0>
Idag så tillbringade jag större delen av tiden i sängen :P Hoppade hem från Jimmy runt sex snåret... Och nu sitter jag här.. Hur kan man bli helt jävka utpumpad av att inte göra nånting alls?!

Imorgon är det skola igen _ _  urk.. eller egentligen ha rjag ingen rätt att klaga.. har ju årets mysigaste schema.. och jag funderar fortfarande på hur jag skall överleva 3 år utan kvinnan i skolan nu när jag är bortskämd med det.. Fan Cicke å Johanna skall va lyckliga XP.. Efter min enda lektion skall jag dra å träna med moder >< OPEPP ffs men har man ett gymkort så är det meningen att man skall använda det, i guess..?
Jag har ett enormt jävla shopping sug ;___; (det har jag alltid annars också men iallafall) Hade jag pengar så skulle jag köpa följande:

Skinnjacka,  -mörkbrun tror jag eller svart
Stuprörsjeans,  -mörkblåa eller svarta
SKOR!!!  - tygskor, ballerinaskor, sneakers, gympadojjor och ett par med högre klackar, fast jag kan inte ha högklackat för jag är redan 2m..eller okej.. 175 cm
Klänningar/Tunikor    - jag har redan 5 klänningar å 1 tunika men kläder kan man ej få för mkt av..

Fick höra av mamma nyss att pappa verkligen har planer på att flytta till Hölö... och varför? Jo för att Evelina skall ha nära till sin blivande skola _ _  Jag då? Det kanske är dags att låta mej vara med på ett hörn nu?? Eller??
Det gjorde mej väldigt upprörd -.- Jag är så jävla lycklig att pappa bor där han bort.. fan asså.. flyttar han så avlider jag -.- AVLIDER.. kan han inte tänka lite längre? ;___;


Dance Floor Anthem - Good Charlotte </3

Lördag idag

Hallu hallu. det är lördag idag, klockan är lite över tre och jag sitter å degar på jimmys rum i vanlig ordning (:
känns inte ett dugg jobbigt faktiskt ^^ nu väntar vi (mest jag :P..endast jag) på att hans päron skall komma hem så vi kan tassa iväg till godis-schliffet i nykvarn centerum.. jag vill ha rosamandlar ffs!..
jag behöver mina allergipiller mer än nånsin idag.. snoken är ej sammarbetsvillig so to speak..

SLEWTA LÄSA ÖVER AXELN PÅ MEJ KVINNA!

Malin blev mycket mycket upprörd över att vi skippade hennes fest igår _ _ what can i do? Hata mej/oss om du känner att det gör saken bättre...
vad händer i kväll då? Jag hade ju planer på å dra med kvinnan in till stan å kika på nån majsig film men kvinnan markerade redan igår att suget var ungefär lika stort som att joina verre å co på fest ikväll.. så naeh.. ser mörtkt ut :P men men.. hon var icke den enda som fick spunk..

Min pappa fick btw damp igår i telefonen -.- jävla pissbajs... Den mannen har oerhört svårt att se det positiva jag gör utan ser bara de negativa.. så har det alltid varit så kommer det alltid vara.. Jag råkade skrika lite väl mycket i telefonen så Cicke som satt ett rum bort hörde mej å meddelade Jimmy.. LITE pinsamt kanske?

varför får man sånn enorm skabbig andedräkt av choklad? >< UÄK!!

(and btw is it 2 years ago 2day)


Jag vill shoppa ;_____;

hallu igen

Efter att jag i ren desperation tog bort min blogg för kanske 2 månader sedan har jag nu kommit på efter att ha suttit och lusläst flera av tex elina,johanna,cissi, julia,fanny,maria,natta :s bloggar, att jag verkligen MÅSTE  blogga för att överleva.. jag menar jag har alltid vart en regelbunden dagboksskrivare så... hej och hå här kommer jag igen!

Well well vad har hänt i mitt liv de senaste veckorna... hm... typ förra veckan så var vi på fest, jag och jimmy.
i enhörna hos en tjej som hetter natta. Jimmy blev full som fan, han deckade & spydde och hade sej, störde mej faktiskt inte speciellt mycket.. jo bara att han åkte hem för tidigt å lämmnade lilla made ensam kvällshalvan av lördagen _ _  Grr hatar att inte ha saker å göra på helgen...aja... min bakfylla kom på lördags kvällen och höll i sej in på söndagen?! (hur fan lyckades jag med de -.-
Jag menar, de är fullkomligt omöjligt att vara bakis 48 h efteråt.. eller det beror nog på vad man dricker, och jag drack HB (40%) och öl och cider så egentligen så egentligen.)
Fan va jag vill festa igen >< Fick höra i efterhand av Mariah att jag var rätt rund om tassen jag med... hrmpff.. vägrar dock erkänna det.. ¨
Och appropå ingenting så hade Good Charlotte biljettsläpp igår.. men eftersom att jag är en fattig kissemiss så har jag inte råd att boka just nu.. så älskade canadenser (eller nej.. dom e från USA?) vi kommer nog inte råkas den 29 Maj _ _ ELLER så löser det sej? :D WOHO ^^ 
I Tisdags gjorde jag inträdes prov för teater linjen här på WHG. De gick bra, sa iallafall Eva, eller hon sa faktiskt att jag hade "mycket goda chanser" att komma in, bara 10 pers hade sökt teaterlinjen som 1a hands val O.O as lite ju..  men allt som allt var de 45 sökande.. det gick bra som sagt men på slutet fick jag nån slags ångest >< eller nått.. jag tror att det beror på att det är vår nu och att jag inte hade spelat teater på typ....4 månader.. och för er som nångång tidigare i livet agerat regelbundet förstår att de blir som typ... terapi.. eller nått.. iallafall för mej... hejhej pms åsna.
Jag har ingen aning om vad som händer i helgen -.- Jag skall leka med Jimmy iallafall..IF YOU DONT MIND?
 Hoppas de blir sådär vårigt igen... som de va förra veckan... och hoppas att hans parents inte är sjewka längre... glääh..

Iförrgår fick jag vet att pappa skall flytta.. han är typ intresserad av en etta på hölö _ _  HATAHATAHATA!
Han är så jävla egoistisk om han flyttar, jag menar, nu när jag har en nära på garanterad skolplats och har typ mitt liv i Södertälje?! Och det hela blev ju inte direkt bätre när jeanette motiverade honom FETT mycket -.-
Vad fan har han där å göra?
Han får typ AS LÅNGT till Ewa-Karin, AS LÅNGT till sitt jobb etc etc -.- men han är inte ens värd att försöka prata med om det efter som han bara tänker på sej själv när de kommer till bostad.. jag fattar ju också att han inte kan bo kvar där han bor nu men vem säjer att han nödvändigtvis MÅSTE flytta till Hölö?!?! Och en etta?! Vart fan skall jag sova? vart skall jag leva? vart skall Eve ha sina saker? Nu när vår rellation väl blivit bra så känns de väldigt mkt waste of time om han flyttar.. waste of life...waste of fuckin' everything....
Och så fick jag veta av mamma att hon skall flytta från Salem, hon skall tydlign tillbaka till Älta.... Kul kul..
Jimmy utbrast: Du får se till att de inte flyttar för jag kommer inte orka..
I know... it sux..

Aja.. nu skal jag väl försöka förstå mej på den här sidan igen.. som jag inte gjorde under de månader jag hade blogg förut.. är de nån som vet hur man gör egna profil tema-fliffs? HELP ME FFS!!