Min pappa och jag

image154

Jag saknar oss.

För Sent För Edelweiss

För En Lång Lång Tid - Håkan Hellström

Ingenting låter bättre än Håkan just nu <3


Ettårsluftförbrukning

En stor elouge till mig och Jimmy som de senaste två timmarna ägnat oss åt att knalla "hälsans stig" (promenad på 7 km i hela nykvarn). :D

Kan alla jävlar sluta vara så jävla jävliga bara?

Jag är inte fem, jag kan tänka själv.


Alltså Onsdagar...


....dom dödar mej, jag funderade seriöst på att "försova" mig idag. Teater i 3 h o 20 minuter..it's not fair ><




yff _ _

Lindas och Dennis förlovningsfest

Mariah, Linda, Johanna, Linda, Jimmy, Jimmy, Fidde, Patrik, Marcus, Cicke, Dennis och Timo -
Tack för en helt sjukt rolig kväll igår, jag kan seriöst inte minnas senaste gången jag var med om en sådan lyckad fest, det här är defenitivt inte sista gången, eller vad säjer ni?

:D

 

Festvideor<3

Mål, drömmar och framtidsplaner

Min mor föreslog att jag skulle skriva om mål och drömmar och framtidsplaner ikväll i bloggen, bloggtorka råder nämligen... Så jag ger det ett försök.

Jag har inga direkta mål, jag har mest drömmar.
  En av drömmarna är att bli mer säker på mej själv, att börja lita på mej själv mer, börja våga mer på egen hand och att inte behöva vara bunden till någon för att känna att jag är tillräcklig. Det sistnämna trodde jag för några veckor sedan var en omöjlighet men det är det inte, för varje dag som går så känner jag att jag är en egen individ som klarar sig alldeles utmärkt på egen hand (det betyder dessvärre inte att jag inte vill ha någon, för det vill jag), för några veckor sedan skrämdes jag av tanken att vara helt själv men i nuläget kunde jag inte trivas bättre, jag behöver få vara Made fullt ut nu. 
 En annan dröm jag har är att få minst VG i alla ämnen jag läser i skolan för tillfället (dvs. historia, naturkunskap, scenisk gestaltning, idrott, estetisk orientering och  matte) Det VET jag att jag kommer misslyckas med eftersom vi återigen skall börja ha Johan som mattelärare. Visst skulle jag kunna gå ut med G (eller nej nu ljög jag) i alla ämnen nu i sommar men då vet jag att mitt bekräftelsebehov också skulle vara påfrestande omättat, och min skolmotivation skulle sjunka något enormt... eftersom att jag fick mitt första G för årskurs 1 nu i veckan (obefogat var det dessutom, när jag pluggat som en idiot de senaste veckorna) och kännt mej likgilltig som fuck sedan dess.
  Det där var mina två främsta drömmar men jag har även en tredje stor (som alla som känner mej redan vet om) och den är att bli nöjd med hur jag ser ut. Jag försöker träna tre gånger i veckan nu och äter så mycket GI-vänlig föda som möjligt, hittils har jag förlorat 4 kilo på 6 veckor. Men känner inte att jag borde skriva så mycket mer om det efter min skolsyrras utbristanden igår och efter vad många i min omgivning antytt på.

Framtidsplaner då?

Framtidsplan är ett sådan stort och avgörande ord i mina öron, och det passar inte alls in i mitt lilla liv.
Men saker utöver det vanliga som händer inom en relativt snar framtid är förståss att jag flyttar. Pappa flyttar i slutet av Mars och mamma i slutet av April. Påfrestande? Ja, även om ingen av dem flyttar långt. Men det är just det här momentet att återigen ryckas upp ur jorden med rötterna och allt... Jag kan förvisso inte påstå att jag känner något speciellt för mammas nuvarande lya eftersom de första månaderna där förstördes ganska rejält, men pappas lägenhet kan jag helhjärtat påstå att det kommer göra ont att skiljas från (även om han till min stora lycka kommer bo kvar i samma område). Så mycket har hänt i den här älskade takvåningen, tårar har spillts.. inte minst över förlorade kärlekar utan också över tillbaka hittade kärlekar. "Fester" har annordnats, franska ballkongen utnyttjats och här har jag faktiskt flera av de mest betydelsefulla minnena ifrån. Det är aldrig kul att skiljas från sådanna platser..

Ett abrupt slut men det är så det brukar gå till? 
Godnatt


festen

"jag-skrive-senare" - my ass.

Känns långsökt att såhär fem dagar efter göra en "utvärdering" på festen, kan väl säja följande; den var mycket lik Malins fest och oerhört uppskattad.

Så.

Gårdagen

Nu får det bli ett jäkligt snabbt inlägg för jag tror att min käre mor snart kommer hojta till om att vi skall packa in oss i bilen och köra till mormor som fyller år idag.

Gårkvällen spenderades på krokvägen 5 i Södertälje (nu kom mammas hojt).


Äsch.. återkommer later on

Lördag 1 Mars 2008

Hallåhallå!
Planerna för kvällen (Magda's fest) såg från början ut på ett sätt än hur de kommer arta sig i nuläget, jag säjer varken bu eller bä så förändringarna som uppstod inte var det minsta oväntade. Från början skulle mannen med stort C följt med men idag vid tresnåret fick jag ett sms "vaknade precis, missade systemet, henkar nog inte i kväll sorry...".
Inte det minsta oväntat som sagt, inte alls... så jag är rätt likgilltig till det hela, en smula besviken kanske men egentligen inte då jag inte har/hade några förväntningar på kvällen såå... det gör det samma, föresten är det rätt typiskt mannen i frågan. Jaja. Tror att jag kilar runt åtta och i natt sover jag hos pappa. 
 
Vad har jag ägnat dagen åt annars då?
Jag har ätit frukost med Jas, städat upp på rummet, laddat upp bilder här, degat med datorn, skjutit upp mitt pluggande (är det nån från klassen som läser som gjort instuderingsfrågorna för näringsläran?), duschat och nu sitter jag här igen... känner mej verkligen som en nolifer idag..bleh..

Sportlovet

Jahapp, så har ännu en vecka i mitt liv gått.. (i era också), nu återstår endast 2 dagar av sportlovet och det suger.
Om jag som vanligt skall köra en summering så får det bli idag för resten va helgen kommer vara rätt hektisk so to speak... men det vet jag inte om jag orkar, kan dra allt lite kortfattat.



Fredag 22/2
3 h sömn, Smoothie, Nautilus, hem, lunch, klädombyte, södertälje, träffa någon, nova, Cicke & Johanna, hem till pappa, glädjande telefonsamtal, riesen, msn, "hudiksvall", Zzz.

Lördag 23/2
Utsövd, misslyckad omelett, Jeanette kom, mamma kom, stan (södertälje), shopping (plånbok, parfym X2 , lotion X2, Ansiktskräm, Läppglans, Nesecär, Badvantar, Diskbortste, MASSA mat), godaste maten, melodifestivalen ><, naturgodis, msn, Zzzz 
image140image141

Söndag 24/2
12:30 ><, Medley träningshall, - 3 kg, fixning, Annas tjejmiddag, mat i massor, telefonsamtal, tårar, charader, promenad med Jannike till Centralen, hem till pappa, msn, Zzz
image142image143

Måndag 25/2
11:30, msn, missa tåget till Rönninge, Jas uppe i skogen, scones, dusch, fotosession, hejdå Jas, hej Cris, lifehouse, kent, CSI NY, kaffe i mängder, hej då, Zzz
image144image145

Tisdag 26/2
11:00, frukost, Jann på HS, desinfektionsmedel, rund säng i Farsta, lek med Julia, baka kakor, prat, bloggfixande, telefonsamtal, Zzz
image146image147

Onsdag 27/2
11:00, müsli, shopping med Jannike, hem till pappa, gi-handla, msn, Zzz

Torsdag 28/2
10:30, frukost, hämtad av mamma, Gyhne & Kristoffersons Optik, nya glajer, nya linser, COOP, 30 kr's väska, Skopunkten, nya skor, lek med någon i Södetälje, Wedins, ännu ett par nya skor, Åhléns, väskletning, Nykvarn, givande samtal, mat, hårklippning, scrubs, Zzz
image148image150

Fredag 29/2
08:11, yoghurt m. äpple, fel körning, enorma vår och lyckokänslor, Nautilus, Farsta med mor, keso m. banan, låna bil,  packa säng, lampaffär, hemmåt, garderobrensning, Jas, lååååång promenad, svullande, rita, GC, Zzz
image153image152