Strömsholm

Jag sitter här och har precis klämt i mej massa GRÄDDGLASS med chokladsmak [:
Imorgon börjar mitt "nyttiga halvår", jag skall alltså ha ett sk. godisstopp, ja du läste rätt, ett sånnt man hade när man gick i 5an och sedan fick 1000 kr för om man höll det (det gjorde man dock aldrig men likväl fick man 1000kr). Mamma börjar jobba imorn också, det är första gången på 8 år för hennes del, på Säby Motionscenter som hon och jag skall börja träna på snart, jag vill börja på Power Yoga ffs men tiderna de undervisar i det är crap så vi får se om det blir något med det. Lär vara sjukt jobbigt men eftersom att jag vill öva upp min vighet och sluta känna mej som ett fläskberg så är de förmodligen värt det. Sen så skall vi + nån av mammas vänner börja på Friskis&Svettis här i Rönninge också har vi teater 3 dagar i veckan å idrot 1 gång i skolan.. kan funka?
Hmpff.. de får vi väl se

Denna vecka har verkligen sugir rätt igenom, de dagar jag inte saknat Jimmy har nåt annat jobbigt hänt, typ som idag;

Mamma och jag skulle cykla till Tumba och kika på H&M. Timmy satt som alltid i mammas cyckelkorg och det gick hyffsat bra att köra honom tills de skulle upp för en backe, då fick han nått spel och tog ett skutt ur cyckelkorgen och blev hängande i kopplet som en strypsnara och åkte in i cyckelhjulet som fortfarande rullade.

Jag hörde två skrik, först från Timmy som ylade värre än någonsin och sedan hördes från mamma "JÄVLARJÄVLARJÄVLAR". Älsklings högra bakben hade åkt in i hjulet och var helt av, de stack ut typ 4 cm ur huden och resten av benet hängde helt slappt. Det blev till att desperat ringa mofar och be honom hämta oss och därefter 118118 (som jag skall stämma.) och försöka få nummret till någon djurklink som hade akutmottagning, efter 6 struliga samtal hit och dit hittade vi äntligen en. Morfar kom efter cirkus 20 minuter och vi körde rakaspåret till Kungenskurvas djurklinik. Där tittade de till benet, gav honom en spruta med lugnande och slussade oss sedan vidare till närmsta öppna akutmottagning som var specialister på benbrott. 
Timmy låg hela tiden inlindad i en handduk och såg allmänt jätte ynklig ut, här trodde jag att allt skulle vara över så fort vi kom fram till kliniken vi hade blivit rekomenderade men icke.
Väl framme (vi fick åka 14 mil till Strömsholm som ligger 2-3 mil utanför Eskilstuna) fick vi först vänta i 45 min i väntrummet sedan fick vi ett eget rum och väntade där nån timme. Allt gick otroligt sakta och jag var livrädd att de skulle komma och säja att de inte kunde göra nåt eftersom att det är en så pass stor skada på ett så litet djur, men det bestämdes att han skulle röntgas också fick han en tredje spruta (andra sprutan fick han precis när vi kom fram i muskeln i benet) och namnbricka. Han röntgades och de bestämde att han skulle få opereras imorgon förmiddag, om det går, det kan vara så att hans ben är för skadar invärtes också. Går det inte vet jag inte vad jag gör.. jag har aldrig älskat ett djur så som jag älskar honom, han är lixom min bebis och har vart det sen den 7 Maj då han kom till oss. Tycker så synd om honom och den smärta han måste fått utstå idag ;____; Hoppashoppashoppas att de kan laga benet, då är läkningstiden btw 9-12 veckor.

Håll tummarna för mej?

 image60image59
Min tappra lilla vovve <3



Kommentarer
Postat av: lena.

jag håller tummarna som fan <3

2007-09-03 @ 08:25:37
Postat av: Anonym

tack lena <3 betyder mycket.

2007-09-03 @ 09:53:32
Postat av: Julia

naaw stackars timmy! såg så ynklig och svag ut på bilden :(

Postat av: Mariah

Du har alla mina tummar. Fyfan, hold on <3

2007-09-03 @ 14:17:38
URL: http://kittykicksass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback